Opiskelijatöihin.fi

Norelco Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuu 2021

Palkkaus
TES:in mukaan

Haku päättyy
31.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Taitajantie 4-6 57210, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Olli Malinen, 050 525 5009

Kojeistoasentaja

Työtehtävän kuvaus Norelco Oy on v. 1962 perustettu perheyritys, joka on suurimpia sähkönjakelujärjestelmien toimittajia Suomessa. Valmistamme sähköasemia, muuntamoita ja sähkökeskuksia sähkönsiirron, teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Meitä norelcolaisia on yhteensä yli 200. Pääkonttorimme sijaitsee luonnon kauniissa Savonlinnassa ja toimintaa on myös Kuopiossa ja Vantaalla.

Haemme tulevaksi kesäksi insinööriopiskelijoita Savonlinnaan ja Kuopioon Kojeistoasentajaksi

Tehtäväsi sisältää projektikohtaisten pien- ja/tai keskijännitekojeistojen kytkentätyötä suunnittelijoidemme laatimien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi työhön kuuluu myös omien projektiesi laadun varmistusta sekä mahdollisuus olla mukana kehittämässä tuotantoamme ideoillasi.

Menestyt tehtävässä jos olet sähkö- tai automaatiotekniikan insinööriopiskelija ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oppimishalukkuutta sähkökojeistoista. Katsomme aiemmin suoritetun sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentajan tutkinnon tai vastaavan muun sähköasennusosaamisen eduksi.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan lisäksi loistavan tilaisuuden hankkia kokemusta teollisesta sähkötuotteiden valmistuksesta. Työtehtävät muotoutuvat aiemman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu tehtaallamme kokeneen opastajan toimesta. Valmistumisen jälkeen meillä kesätöissä olleilla insinööreillä on hyvät mahdollisuudet saada insinööritason työtehtäviä yrityksestämme.

Työpisteesi on Savonlinnassa Nojanmaan tehtaallamme tai Kuopiossa Itkonniemen tehtaallamme.

Lisätietojen tiedustelut ja hakemukset voi osoittaa henkilöstöpäällikkö Olli Maliselle, puh. 050 525 5009, olli.malinen@norelco.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2021 mennessä. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.
Www

https://norelco.fi/tietoa-norelcosta/kokemusvideoita/

Jaa ilmoitus