Opiskelijatöihin.fi

Norelco Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuu 2021

Palkkaus
TES:in mukaan

Haku päättyy
31.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Taitajantie 4-6 57210, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Olli Malinen, 050 525 5009

Metallimies tai rungonkasaaja

Työtehtävän kuvaus Norelco Oy on v. 1962 perustettu perheyritys, joka on suurimpia sähkönjakelujärjestelmien toimittajia Suomessa. Valmistamme sähköasemia, muuntamoita ja sähkökeskuksia sähkönsiirron, teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Meitä norelcolaisia on yhteensä yli 200. Pääkonttorimme sijaitsee luonnon kauniissa Savonlinnassa ja toimintaa on myös Kuopiossa ja Vantaalla.

Haemme Savonlinnan tehtaallemme kesätöihin Rungonkasaajia ja metallimiehiä

Tehtäväsi sisältävät joko metallirakenteisten runkojen kokoonpanotyötä tai metalliosien ohutlevytuotantoa. Yhdessä nämä toiminnot varmistavat, että tuotteisiimme saadaan laadukkaat runkorakenteet.

Tehtävässä menestymisessä auttaa, jos olet kone- tai metallialan insinööriopiskelija ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oppimishalukkuutta uusille taidoille. Katsomme aiemmin suoritetun metalli- ja konealan tai autoasentajan opinnot eduksi, mutta työtä pelkäämätön asenne ja kohtuulliset kädentaidot auttavat sinut jo pitkälle. Annamme kaiken työssä tarvittavan lisäkoulutuksen tehtaallamme.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan lisäksi loistavan tilaisuuden hankkia kokemusta teollisesta sähkötuotteiden valmistuksesta. Työtehtävät muotoutuvat aiemman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu tehtaallamme kokeneen opastajan toimesta. Valmistumisen jälkeen meillä kesätöissä olleilla insinööreillä on hyvät mahdollisuudet saada insinööritason työtehtäviä yrityksestämme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen olli.malinen@norelco.fi. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.
Www

https://norelco.fi/tietoa-norelcosta/kokemusvideoita/monipuoliset-tyotehtavat/

Jaa ilmoitus