Opiskelijatöihin.fi

Norelco Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuu 2021

Palkkaus
TES:in mukaan

Haku päättyy
31.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Taitajantie 4-6 57210, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Olli Malinen, 050 525 5009

Ohjelmistokehittäjä

Työtehtävän kuvaus Norelco Oy on v. 1962 perustettu perheyritys, joka on suurimpia sähkönjakelujärjestelmien toimittajia Suomessa. Valmistamme sähköasemia, muuntamoita ja sähkökeskuksia sähkönsiirron, teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Meitä norelcolaisia on yhteensä yli 200. Pääkonttorimme sijaitsee luonnon kauniissa Savonlinnassa ja toimintaa on myös Kuopiossa ja Vantaalla.

Haemme Savonlinnan tehtaallemme kesätöihin ohjelmointitaitoista Ohjelmistokehittäjää

Ohjelmistokehittäjän kesätyö on erittäin monipuolinen. Olet mukana ylläpitämässä ja kehittämässä käyttöliittymä- ja tietokantaohjelmistoja Norelcon omiin toiminnanohjaus- ja suunnittelujärjestelmiin. Osallistut myös yrityksen IT-tukitehtäviin. Työ tarjoaa sinulle laaja-alaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teollisuusympäristöön kehitettyjen ohjelmistojen parissa.

Odotamme sinulta että olet suorittanut jo jonkin verran soveltuvia alan opintoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvaa halua oppia koko ajan uutta. Pidämme etuna kokemusta Delphi-kehitystyökalusta tai relaatiotietokannoista.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan lisäksi loistavan tilaisuuden hankkia kokemusta teollisista tuotannonohjausjärjestelmistä. Työtehtävät muotoutuvat aiemman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu tehtaallamme kokeneen ohjelmistokehittäjän toimesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen olli.malinen@norelco.fi. Täytämme paikan heti kun sopivi hakija löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.
Www

https://norelco.fi/tietoa-norelcosta/kokemusvideoita/

Jaa ilmoitus