Opiskelijatöihin.fi

Touhula Varhaiskasvatus

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
08/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Sipulikatu 8 70820, Kuopio

Lisätietoja antaa
Mervi Räty p.+358 50 4135430

Varhaiskasvatuksen opettaja

Työtehtävän kuvaus Tervetuloa töihin Touhulaan! Haemme ensi syksyksi varhaiskasvatuksen opettajia Kuopioon ja Siilinjärvelle!

Savon sydämessä, Kuopiossa sijaitsee kuusi Touhula-päiväkotia, jotka ovat teemaltaan joko liikunta- tai seikkailupäiväkoteja. Kuopion Touhulat tekevät yhteistyötä erilaisten järjestöjen sekä lähialueen koulujen kanssa. Kuopion liikuntapäiväkodeissa arki on aktiivista ja tarjoaa lapsille monipuolisesti mahdollisuuksia liikunnan riemuun sekä omien rajojen kokeilemiseen. Kuopion liikuntapäiväkotien yhteistyökumppanina toimii KuPS, jonka kanssa yhteistyössä järjestetään kuukausittain liikuntahetkiä liikuntapäiväkodeissa. Kuopiossa sijaitsee myös yksi seikkailupäiväkoti- Touhula Märssykori, jonka arki on täynnä erilaisia ja erikokoisia seikkailuja. Seikkailupäiväkodissa lapsille tarjotaan mahdollisuudet monipuoliseen tutkimiseen, oppimiseen sekä oivaltamiseen. Arki on yhteisöllistä ja päiväkodeissa järjestetään paljon esimerkiksi perhetapahtumia.
Siilinjärvellä meillä on kaksi liikuntateemaista, uutta ja viihtyisää päiväkotia-Touhula Pyöreenlahti ja Touhula Siilinjärvi. Pyöreenlahti on kerrassaan hurmaava ja valoisa hirsipäiväkoti, jonka avarissa tiloissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajille ja esiopetuspäteville varhaiskasvatuksen opettajille. Haettavat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia, työt alkavat elokuussa 2021. Huomioimme mielellämme myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat! Varhaiskasvatuksen opettajan työn kautta sinulla on halutessasi erinomaiset etenemismahdollisuudet apulaisjohtajaksi ja annamme siihen täyden tuen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen millaiseen taloon ja tiimiin haluat työskentelemään- löydämme varmasti juuri sinulle sopivan työpaikan! Voit myös vaikuttaa siihen minkä ikäisten lasten kanssa haluat mieluiten työskennellä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää!

Pedagogiikan kehittäminen on meille tärkeää ja pääset aidosti osallistumaan ja vaikuttamaan siihen. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi. Se auttaa sinua toiminnan suunnittelussa ja pedagogisessa arvioinnissa. Peda-palaverit ovat meillä tärkeä osa pedagogiikan johtamista ja niissä saat loistavaa vertaistukea työhösi. Viihdyt meillä, mikäli sydämesi sykkii onnellisen lapsuuden luomiselle ja itsesi kehittämiselle.

Työntekijämme viihtyvät meillä, koska
• Annamme aktiivisuudelle ja ideoille tilaa, joten kätesi jälki näkyy päiväkodin toiminnassa.
• Teeman mukainen toiminta mahdollistaa vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi hyödyntämisen.
• Pedagoginen vuosisuunnitelmamme Touhula Rytmi tukee toiminnan suunnittelua ja arviointia.
• Työntekijöillemme järjestetään säännöllisesti sisäisiä peda-koulutuksia. Lisäksi tuemme osaamisen kehittämistä stipendein.
• Tarjoamme Eazybreak-henkilöstöetua 200 €/vuosi. Etu on käytettävissä mm. liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan tai hammashoitoon
• Panostamme kattavaan ja suunniteltuun perehdytykseen.

Viihdyt meillä, mikäli

• Haluat olla luomassa onnellista lapsuutta.
• Olet ennakkoluuloton ja aktiivinen oman työsi kehittämisessä.
• Tiedät, että hyvinvointi on jokaisen meidän vastuulla ja olet mukana edistämässä yhteisösi hyvinvointia.
• Avoin ja rakentava vuorovaikutus ovat osa toimintatapojasi.

 Tehtävä edellyttää kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä moitteettoman rikostaustaotteen esittämistä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021 mennessä osoitteessa https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3752/. Huomioithan että tehtäviä täytetään heti soveltuvien työntekijöiden löytyessä! Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Mervi Räty p.050 413 5430 mervi.raty@touhula.fi.


Www

https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3752/

Jaa ilmoitus