Opiskelijatöihin.fi

Aimo Group Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
1.3.2021

Palkkaus

Haku päättyy
31.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Joensuun keskusta +3km 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Turkka Lepistö, 0451294677

Terveydenhuollon opiskelijoita koronanäytteenottoon Joensuuhun

Työtehtävän kuvaus Hei,

Haemme terveydenhuollon ammattilaista (myös opiskelijat) koronanäytteenottoon JOENSUUHUN.

Työ on näytteenottajana toimimista koronatestauspisteissämme. Vastaat näytteiden ottamisesta, huolellisesta pakkauksesta, laboratoriojärjestelmän käytöstä sekä toiminnan sujuvuudesta omalta osaltasi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Näytteenottajana voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilö. Voit olla myös loppuvaiheen lähihoitaja opiskelija tai bioanalyytikko-opiskelija (70 op) tai sairaanhoitajaopiskelija (140 op). Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä sertifioinnin.

Tarjoamme joustavan työn, jossa työajat ja työmäärät on mahdollista sopia erikseen, mutta mahdollisuus sitoutua vähintään 8 h / vko katsotaan eduksi.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Aimo Group on kasvava terveyspalveluiden tuottaja sekä kouluttaja Suomessa. Yrityksemme työllistää vastuullisesti ammattilaisia päivittäin ympäri Suomen. Arvomme ovat luotettavuus, eettisyys, energisyys sekä innovatiivisuus. Kaikki veromme maksamme Suomeen.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI: rekry@aimogroup.fi
Www

https://aimogroup.fi

Jaa ilmoitus