Opiskelijatöihin.fi

TMV Line Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 5.3.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
5.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Rajatorpantie 8 01600, Vantaa

Lisätietoja antaa
Nora Tawast / krn01@academicwork.fi

Projekti-insinööri, TMV Line Oy, Vantaa

Työtehtävän kuvaus Oletko opintojasi viimeistelevä, vastavalmistunut tai jo hieman kokeneempi rakennus- tai sähkövoimatekniikan insinööri ja etsimässä uusia haasteita? Haemme nyt asiakasyrityksellemme TMV Line Oy:lle projekti-insinööriä voimajohtoprojekteihin. Tehtävä tarjoaa monipuoliset työtehtävät sekä toimistolla että työmaalla ja on loistava mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi osana mukavaa työporukkaa. Mikäli olet itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on kova tahto kehittyä ja mennä eteenpäin, hae paikkaa jo tänään. Etenemme haussa heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kuvaus
Tässä tehtävässä työskentelet voimajohtoprojektien parissa sekä toimistossa että työmaakomennuksilla eri puolilla Suomea. Toimistolla päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi projektien tekniset selvitystehtävät, suunnitelmien muodostaminen, turvallisuussuunnitelmien luomien vanhojen mallien pohjalta sekä materiaalien kääntäminen englanniksi. Työmaakomennuksilla toimit työmaavalvojana ja vastaat fyysisen työturvallisuuden valvonnasta varmistamalla esimerkiksi työkoneiden kunnon ja tekemällä riskiarviointeja. Tavallisesti työmaakomennukset voivat olla parin kuukauden mittaisia ja näillä jaksoilla työviikot päättyvät jo torstaina.

Tarjoamme
- Osaavan tiimin tuen
- Monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ja projektit

Työtehtävä
- Tekniset selvitystehtävät
- Turvallisuussuunnitelmien luominen
- Materiaalinen kääntäminen englanniksi, dokumentointi ja raportointi
- Työmaapäällikön tehtävät sisältäen turvallisuusvalvonta ja muut työmaiden rutiinitehtävät

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijamme on rakennus- tai sähkövoimatekniikan insinööri, joka on kerryttänyt hieman jo aiempaa työkokemusta projekti- ja työmaatehtävistä esimerkiksi kesätöiden ja harjoitteluiden kautta. Persoonaltasi olet vastuuntuntoinen, reipas ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit selkeästi ja kanssasi on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Tartut rohkeasti myös hankalampiin tilanteisiin ja ratkot mielelläsi sinulle uusia pulmia.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Soveltuva koulutus, esimerkiksi rakennus- tai sähkövoimatekniikka
- Kokemusta rakennus- tai sähköalalta esimerkiksi kesätöistä tai harjoitteluista
- B-ajokortti sekä halukkuutta matkustaa
- Tuntemus AutoCAD-ohjelmasta
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsomme tässä tehtävässä mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Vakituinen
- Sijainti: Vantaa sekä työmaat Suomessa (esimerkiksi Joensuu, Imatra ja Ylivieska)
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä TMV Line Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
TMV Line Oy tarjoaa 110 kV voimajohtojen rakentamisen ja uudistamisen palveluita. Voimajohtopalvelut käsittävät 110 kV voimajohtojen suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon. TMV Service -konsernin muut yhtiöt täydentävät palvelukokonaisuuttamme.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/projektiinsinoori-tmv-line-oy-vantaa/15049607

Jaa ilmoitus