Opiskelijatöihin.fi

aTalent Recruiting

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Toivottu aloitusajankohta on huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Salomonkatu 17 B 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi)

Talent Research Specialist

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen (37,5 h/vko)
Sijainti: Kampin Autotalo, Salomonkatu 17 B, Helsinki
Haku DL: 28.2.2021

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta. Asiakkainamme on monipuolisesti eri kokoisia, eri toimialojen yrityksiä start-upeista kansainvälisiin korporaatioihin. Teemme rekrytointiyhteistyötä mm. Supercellin, Sakon, Aktian ja Hartwallin kanssa.

Etsimme aTalentin rekrytiimiimme rekrytointikonsultoinnista innostuvaa ja osaajamarkkinoiden syövereihin sukeltavaa Talent Research Specialistia! aTalentilla rekrytoimme korkeakoulutettuja osaajia vaihteleviin asiantuntijatehtäviin teollisuuden aloille, IT-alalle sekä monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Talent Research Specialistin rooli on yhdistelmä asiakasyritysten konsultointia, potentiaalisten ehdokkaiden etsintää sekä kommunikointia tehtävistä kiinnostuneiden työnhakijoiden kanssa. Asiakkaiden kanssa keskustelet yrityksen rekrytointitarpeista ja konsultoit heitä työnhakijoiden markkinatilanteesta. Lisäksi etsit ja kontaktoit osaajaprofiilin mukaisia tekijöitä esimerkiksi LinkedInin kautta sekä mahdollisia muita työkaluja ja järjestelmiä hyödyntäen. Viestit aktiivisesti potentiaalisten tekijöiden kanssa sekä saat heidät kiinnostumaan haettavasta tehtävästä. Yhdistät työnhakijat rekrytoivan yrityksen kanssa jatkokeskusteluihin koordinoimalla rekrytointiprosessin seuraavan vaiheen. Lisäksi pidät huolta erinomaisesta hakijakokemuksesta. Pääset siis etsimään työntekijöitä asiakkaidemme haastavimpiin osaamisprofiileihin. 

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä muiden TRS-tiimiläisten, asiakkuuksista vastaavien Account Managerien ja rekrytointiprosesseista vastaavien Recruitment Managerien kanssa. Pääset myös mukaan sisäisiin kehitysprojekteihimme, sillä haluamme pysyä ajan tasalla rekrytoinnin trendeistä ja tehokkaimmista työtavoista suorahaun saralla. Kolmen hengen TRS-tiimimme on kehittämisorientoitunut ja meillä on palo tehdä työtämme tehokkaasti, sekä korkealaatuisesti.

Meille aTalentilla tärkeintä on, että olet aidosti innostunut nopeatempoisesta projektiluontoisesta konsultointityöstä rekrytointialalla. Aiempi kokemus on iso plussa, mutta eniten arvostamme aitoa kiinnostusta kehittyä rekrytoinnin ja suorahaun parissa. Rohkeus tarttua uusiin asioihin ennakkoluulottomasti on vahvasti osa kulttuuriamme. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivottu aloitusajankohta on huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
 
Toivomme sinulta:  
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai yo)
- Aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Aiempi työkokemus rekrytoinnista, suorahausta tai konsultoinnista on eduksi.
- Tavoitteellista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä rohkeaa ja aktiivista asennetta
- Paineensietokykyä ja halua kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena
- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme:
- Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan korkeakoulutettujen ja markkinoilla kysyttyjen ammattilaisten urakehitykseen sekä asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla
- Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Team Leadien tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja he ovat tukemassa sinua, kun tarvitset apua ja tsemppiä!
- Ammattimaisen ja rennon työympäristön, jossa pääset kehittymään rekrytoinnin ammattilaisena: koulutamme omaa henkilöstöämme jatkuvasti
- Kasvavan ja kehittyvän yrityksen joustavuuden: emme ajattele  “näin on aina tehty”, vaan kehitämme toimintatapojamme entistä paremmiksi
- Loistavat etätyömahdollisuudet sekä modernit toimistotilat Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa merinäköaloineen ja välipalatarjoiluineen. Perinteisiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu

Innostuitko? Olisiko tämä urasi next step? 
Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2021 mennessä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/74109/create/. Kerro hakemuksessasi motivaatiostasi ja kiinnostuksestasi sekä tehtävää että aTalentia kohtaan ja lisäksi, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Ilmoita hakemuksessasi myös aikaisin sinulle mahdollinen aloitusajankohta ja alustava palkkatoiveesi. 

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävästä ja tiimistä voit kysyä lisää Talent Research Specialist Laura Heikkiseltä (+358 50 578 0750, laura.heikkinen[ät]atalent.fi) seuraavina soittoaikoina: ke 10.2. klo 15-17 ja ti 23.2. klo 9-11. Lisätietoja antaa myös Recruitment Manager & Talent Acquisition Specialist Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi) mm. seuraavina soittoaikoina: ti 23.2 klo 13.15-14.15 ja pe 26.2 klo 10.30-11.30.

Haluatko lukea vielä lisää?
Täältä löydät Talent Research Specialistimme Lauran ajatuksia roolista: https://atalent.fi/blog/talent-research-specialist-tyomarkkinoiden-timanttien-etsija. Entä millaista on rekrytoijamme Miilin työ aTalentilla? https://atalent.fi/blog/millaista-on-rekrytoijan-tyo-atalentilla-miili-reponen. 

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä https://atalent.fi/liity-joukkoomme, minkä   lisäksi kannattaa tsekata blogimme muuta sisältöä: https://atalent.fi/blog sekä oma rekrytoinnin podcastimme #rekrycast https://atalent.fi/blog/category/podcast.

Lisäksi voit kurkata myös meininkiämme Instagramissa (@aTalentRecruiting) tai LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysyä suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.
Www

Jaa ilmoitus