Opiskelijatöihin.fi

Norlandia Päiväkodit Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Yksityinen sos. alan tes

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Koivuahonpolku 2 70260 , Kuopio

Lisätietoja antaa
Pirkko Manninen/pirkko.manninen@norlandia.com

Varhaiskasvatuksen opettajia ja esiopettajia Norlandia Päiväkoteihin Savon alueelle

Työtehtävän kuvaus Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994. Vuonna 2014 liityimme osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja toimimmekin nykyään yli 40 kunnassa ja meillä on 80 yksikköä. Työllistämme yli 750 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Vastuullamme on yli 3700 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme osaavia varhaiskasvatuksen opettajia Norlandia päiväkoteihin Kuopioon ja Siilinjärvelle!

Haemme kuutta varhaiskasvatuksen opettajaa sekä kahta varhaiskasvatuksen esiopettajaa. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät alkavat kesäkuussa 2021 ja esiopettajan tehtävät elokuussa 2021. Kaikki tehtävät ovat toistaiseksi voimassa.

Norlandia Lounaan haemme yhtä esiopettajaa. Norlandia Louna on luontopainotteinen päiväkoti Savolanniemessä Kuopiossa. Louna avattiin syksyllä 2017. Lounassa on viisi lapsiryhmää, joista yksi on metsäesikouluryhmä. Voit tutustua Lounan toimintaan Instagramissa @norlandia_louna

Norlandia Poutaan haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa ja yhtä esiopettajaa. Norlandia Poudassa panostetaan luonnossa leikkimiseen ja retkeilyyn. Norlandia Pouta sijaitsee luonnon kauniilla paikalla Kallaveden ja Puijon metsien äärellä Kuopiossa. Voit tutustua Poudan toimintaan Instagramissa @norlandia_pouta

Norlandia Poukamaan haemme kahta vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa sekä yhtä varhaiskasvatuksen opettajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen. Luontopainotteinen Norlandia Poukama sijaitsee Siilinjärvellä. Päiväkodissa on viisi ryhmää ja Poukama tarjoaa mahdollisuuden varhaiskasvatukseen jatketuin hoitoajoin. Voit tutustua Poukaman toimintaan Instagramissa @norlandiapoukamaVarhaiskasvatuksen opettajana työskentelet oman työtiimisi pedagogisena johtajana vastaten laadukkaan pedagogiikan toteutumista. Tuet ja edistät lasten kehitystä, kasvua sekä oppimista. Työssäsi toteutat suunnitelmallista varhaiskasvatusta yhteistyössä oman työtiimisi sekä perheiden kanssa. Nautit lasten kanssa työskentelystä sekä koet tekeväsi tärkeää työtä. Hallitset sujuvasti varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja toteutat niitä käytännön työssäsi.

Olet arvojemme mukaisesti aktiivinen, osaava, tavoitteellinen ja työyhteisöäsi kunnioittava. Omaat rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja palon innostua tavoitteellisesta varhaiskasvatuksesta. Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää pedagogista työotetta, myönteistä asennetta sekä kykyä kohdata lapset ja perheet joka päivä aidosti välittäen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot. Tarvittaessa otamme huomioon myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajat, jos pätevät hakijat puuttuvat. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Norlandiassa pääset mukaan ammattitaitoista, osaavaa ja innostunutta työyhteisöä. Kuuntelemme ihmisiämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Käytössäsi on laaja yksityinen työterveyshuolto, edullinen työpaikkaruokailu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Maaliskuun 2021 loppuun mennessä palkatuille muodollisesti päteville opettajille maksamme 1 000€ rekrytointibonuksen!

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä Pirkolta osoitteesta pirkko.manninen@norlandia.com

Jos jaat innostuksemme laadukkaaseen varhaiskasvatukseen lähetä hakemuksesi meille 28.22021 mennessä alla olevan linkin kautta.

Tiesithän, että hakeminen meille on helppoa! Vastaat vain muutamaan ennakkokysymykseen ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian kertoaksemme lisää työskentelystä Norlandia Päiväkodeilla. Hae jo tänään!
Www

https://norlandiapaivakodit.fi/

Jaa ilmoitus