Opiskelijatöihin.fi

Granlund Turku Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.3.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
2.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Laasmäenkatu 6 20780 , Kaarina

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari@atalent.fi)

Sähkösuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: opinnoissa 3. vsk - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan
Sijainti: Laasmäenkatu 6, 20780 Kaarina
Haku-DL: 2.3.2021

Granlund Turku Oy aloitti toimintansa vuonna 2015. Toimipisteemme toimialoja ovat sähkö-, rakennus-automaatio-, LVI-suunnittelu sekä rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Lisäksi Turussa työskentelee Granlund Oy:n ja Granlund Consultingin asiantuntijoita, jotka tekevät määrä- ja kustannuslaskentaa sekä kustannus-ohjausta, sähkösuunnittelua sekä energiatehokkuushankeselvityksiä. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkinen sektori sekä eri alojen yritykset ja rakennusliikkeet. Toimimme Turun seudun alueella ja teemme yhteistyötä tiiviisti myös Granlundin emoyhtiön kanssa.

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa Sähkösuunnittelijaa. Tässä roolissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa suunnittelijan tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa. Tehtävä tarjoaa erinomaiset puitteet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä pääset toimimaan tasaisesti kaikilla sähkösuunnittelun osa-alueilla. Sinulle avautuvat Granlundilla myös laajat sisäiset koulutusmahdollisuudet, joiden avulla osaamisesi pysyy kehityksen kärjessä. Granlund on taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa, joten olet osana mielenkiintoisia ja näkyviä projekteja, unohtamatta asuntotuotantoa ja teollisuuslaitoksia. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset nopeasti myös työmaille. Työskentelet projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi Granlund yrityksenä panostaa siihen, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi. Tästä kertovat muun muassa tutkitusti korkea henkilöstön tyytyväisyys sekä laaja skaala työntekijöille tarjottavia etuja ja mahdollisuuksia. Voit tutustua Granlundin kattaviin etuihin tarkemmin täällä: https://www.granlund.fi/ura/etuja-ja-mahdollisuuksia-1.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka työote sekä halua kasvaa sähkösuunnittelun asiantuntijaksi ja työskennellä asiakasrajapinnassa. Työkokemusta tärkeämmäksi näemme vastuuta pelkäämättömän ja motivoituneen asenteen. Tehtävä sopii myös sinulle, jonka opinnoista puuttuu viimeinen silaus: Granlundilla on mahdollisuus tehdä opinnäyte- tai diplomityö. Rooli on mukautettavissa niin vankan ammattitaidon omaavalle asiantuntijalle kuin uraansa aloittelevalle tekijälle.

Hakijalta odotetaan:
- Sähkötekniikan amk- tai yliopistotutkintoa tai meneillään olevia opintoja
- MagiCAD- tai CADS-osaamista
- Halua kehittää osaamistaan
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi sähkösuunnittelun työkokemus
- Ruotsin osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti
- Kotimaisen yrityksen, joka on 100 prosenttisesti henkilöstönsä omistama ja jonka koko henkilöstö on tulospalkkauksen piirissä
- Mahdollisuuden työskennellä suurten ja näkyvien hankkeiden parissa
- Kattavat sisäisen koulutuksen mahdollisuudet
- Erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuuosuutta, hieronta, henkilöstön virkistysmatkat sekä kattava työterveyshuolto

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 2.3.2021 osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/74385/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Granlundista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.granlund.fi/. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Granlund Turku Oy:n palvelukseen. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari@atalent.fi).

Ura Granlundilla: https://youtu.be/iho9dhdnbc4
Www

Jaa ilmoitus