Opiskelijatöihin.fi

Planera

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Sahaajankatu 19 00880, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting,+358407508821, jenni.tontti@atalent.fi

Rakennesuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen
Sijainti: Helsinki
Haku-DL: 28.2.2021

Planera Oy on asiakaslähtöinen rakentamisen konsulttitoimisto, joka tarjoaa suunnittelu-, valvonta-, ja projektinjohtopalveluita sekä energiatehostamisen ratkaisuja. Toimintaamme ohjaa kustannustietoisuus, ennakoiva elinkaariajattelu ja kokemuksen tuoma näkemyksellisyys. Meille Planeralaisuus merkitsee asiakkaan vaivatonta arkea, jossa ylitämme asiakkaan odotukset päivittäin. Planeran palveluksessa työskentelee 30 rakentamisalan ammattilaista kaikilta eri osaamisalueilta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 2,7 milj.€.

Planeran tavoitteena ja visiona on olla korjausrakentamisen ja energiatehostamisen näkemyksellisin kumppani sekä alan edelläkävijä, jonka yrityskulttuuri houkuttelee osaajia, toimivat prosessit ja työkalut ovat pohja yrityksen toiminnalle ja asiakas- ja työtyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Planeran palveluksessa työskentelee 26 rakentamisalan ammattilaista kaikilta eri osaamisalueilta. Lue lisää Planerasta osoitteessa: https://www.planera.fi/etusivu.


Planera Oy etsii ammattilaisten joukkoonsa pääkaupunkiseudulle uutta itseohjautuvaa Rakennesuunnittelijaa! Tehtävänkuvaasi kuuluu pääasiassa taloyhtiöiden korjausrakentamisen projektit. Projektit ovat vaihtelevia, esimerkiksi linjasaneerauksia, mikrobivaurio- ja homevauriokorjauksia, salaojaremontteja sekä katto- ja julkisivuremontteja. Näiden lisäksi myös pienemmässä mittakaavassa uudisrakentamista esimerkiksi piharakennelmien parissa. Planera keskittyy projekteissaan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja tarjoaakin asiakkailleen hankkeita, jotka pitävät sisällään monen eri alan suunnittelua. Projektit ovat siis monipuolisia ja yhdessä tiiminä mietitään parhaita toteutusratkaisuja.

Planera haluaa olla kehityksen kärjessä ja erottua massasta. Tällä hetkellä katseet on suunnattu erityisesti modernien energiaratkaisujen tarjontaan ja toimintaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita sekä myös luomaan niitä. Rakennesuunnittelijan roolissa pääset kasvamaan yrityksen mukana. Arvostamme suuresti halua kehittää ja kehittyä sekä positiivista asioiden viemistä eteenpäin.Toiminnan peruslähtökohtana on asiakas ja loppukäyttäjä, jolle tuomme lisäarvoa laadukkaalla lopputuloksella ja kustannustehokkailla ratkaisuilla.

Etsimmekin nyt henkilöä, joka haluaa ottaa vastuuta ja omaa ratkaisukeskeisen asenteen. Tehtävässä menestyt, jos sinulla on halu edistää asioita ja omaat jämäkän työotteen. Koska työtä tehdään myös tiiminä, niin toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tuoda omia ideoitasi esille.

Planera tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen toimenkuvan erilaisten suunnitteluprojektien parissa ja alati kehittyvän työympäristön. Planeralla ei tehdä vain yhtä osa-aluetta vaan tehtävässä pääsee aidosti monipuolisten projektien pariin
- Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat - Planeralla on kasvava tiimi rakennesuunnittelun puolella ja paljon jaettavaa oppia
- Mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta
- Lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon ja sairauskuluvakuutuksen
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai DI)
- Aikaisempaa työkokemusta rakennesuunnittelusta korjausrakentamisen parista
- Aktiivista ja napakkaa työotetta – tartut tehtäviisi itseohjautuvasti ja työskentelet määrätietoisesti myös paineen alla
- AutoCAD-osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aiempi kokemus linjasaneerausten ja/tai taloyhtiö-hankkeiden parista
- Revit-ohjelmiston osaaminen
- Vahvat vuorovaikutustaidot – toimit luontevasti asiakasrajapinnassa ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Kokemus myyntitehtävistä on ehdoton plussa

Rakennesuunnittelijan pesti on vakituinen ja kokoaikainen, ja toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. Oletko valmis rokkaamaan kanssamme? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/74423/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. +358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja potentiaalisten kandidaattien kanssa etenemisen jo hakuajalla!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Planera Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus