Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Maaliskuussa 2021

Palkkaus
Rakennusalan TES

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 7B 70600, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Savolainen, p. 050 555 9127

Laatoittaja

Työtehtävän kuvaus KTK Rakennuspalvelut Oy on Pohjois-Savoon vuonna 2020 perustettu yritys. Tarjoamme joustavaa ja kustannustehokasta rakennuspalvelua. Runsaalla kokemuksella, rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä asiakaspalvelulla saat aina laadukkaan lopputuloksen sovitun aikataulun puitteissa. www.ktkrakennuspalvelut.fi

Haemme nyt KTK Rakennuspalveluille rakennusalan kokeiden ja mukavien konkarien joukkoon (useampaakin) laatoittajaa/vesieristäjää Kuopion alueen saneerauskohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. lattian kaatovalu-, kylpyhuoneiden tasoitus-, ja vedeneristystyöt sekä tietenkin monipuoliset laatoitustyöt ja silikonien vedot.

Meille työturvallisuuden ja huolellisuuden noudattaminen on työmailla ehdoton edellytys, joten odotamme, että olet luonteeltasi tunnollinen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja työsi jälki on laadukasta. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi.

Onko Sinulla siis hyvä osaaminen erilaisista laatoitustöistä ja näyttöä jo tehdyistä töistä, ja pystyt työskentelemään urakkatahdilla? Jos tunnistat itsesi, niin jätä hakemus pikaisesti, sillä olet etsimämme henkilö!

Työt alkavat maaliskuussa aluksi vuokratyösuhteena, mutta tarjoamme aina mahdollisuuden vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://hrmentor.fi/open_job/laatoittaja-kuopio/

Jaa ilmoitus