Opiskelijatöihin.fi

Document House

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
- -, -

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting, 0405579389, laura.seppa@atalent.fi

Koodaava arkkitehti

Työtehtävän kuvaus Sijainti: Turku tai Espoo
Positio: IT, ohjelmistokehitys
Hae viimeistään: 28.02.2021

Document House on myynti- ja asiantuntijaorganisaatio, joka toimii Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa. Tehtävänä on tuoda älyä asiakirjoihin sekä varmistaa, että organisaation tärkeimmät sähköiset ja paperiset asiakirjat ovat ohjatusti tallessa ja löydettävissä ollen sisällöllisesti yhteneväiset. Document House myy oman Kameleon -ohjelmistoratkaisun lisäksi globaalien päämiesten ratkaisuja, joka tekee yrityksestä erittäin mielenkiintoisen sekä ainutlaatuisen toimijan. Päämiehiä ovat mm. ovat mm. Kofax, Xerox ja HP. Document Housella työskentelee jo 40 huippuosaajaa. Voit tutustua yritykseen lisää täältä: https://www.documenthouse.fi/.

Document House etsii kokenutta ohjelmistokehityksen asiantuntijaa. Document Housella kehitetään kahta ohjelmistotuotetta. Kameleon Enterprise on ollut kehityksessä menestykkäästi jo 30 vuoden ajan. Se on asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity ratkaisu, joka soveltuu hyvin suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2020 lanseerattu Kameleon365 on vakiomuotoinen P&K-sektorille suunnattu ohjelmistotuote, joka on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Molempien tuotteiden parissa työskentelee tällä hetkellä kokeneita kehittäjiä kolmen hengen tiimissä.

Koodaavan arkkitehdin vastuulla on vaikuttaa muun muassa tulevaisuuden teknologiavalintoihin sekä rakentaa ja kehittää tuotteiden kokonaisarkkitehtuuria. Arkkitehtityön lisäksi toimenkuva sisältää itsenäistä frontend kehitystyötä. Tuotteen osalta oma kädenjälkesi tulee näkymään, sillä pääset vaikuttamaan siihen, miltä tuote näyttää ja miten se kehittyy tulevaisuudessa. Lisätietoja Kameleonista löytyy täältä: Kameleon 365, täältä: Kameleon 365 & Kameleon Enterprise ja täältä: Tietopankissa lisää FAQ-tietoa

Document House tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden jo esimerkiksi kokemusta kerryttäneelle ohjelmistokehityksen ammattilaiselle. Toivomme, että sinulla on näkemystä ohjelmistojen arkkitehtuurista, sekä omaat kykyä tehdä päätöksiä ja teknologisia valintoja tuotteen stackiin liittyen. Tämän lisäksi et pelkää tarttua toimeen koodauksen osalta ja sinulla on intoa tehdä töitä “kädet savessa”. Töitä tehdään tiimin kesken ketterästi Scrumia mukaillen kahden viikon sprinteissä. Document House tarjoaa sinulle perehdytystä ja ohjeistusta, jotta pääset tehtävässä tehokkaasti alkuun. Omien tiimiläisten lisäksi yhteistyötä tehdään myös muun sisäisen henkilöstön sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Stack koostuu tällä hetkellä seuraavista teknologioista: JavaScript, Angular.js, MongoDB, .Net, Azure, SharePoint, Linux.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta neuvoteltavissa oleva. Tehtävässä työllistyt suoraan Document Housen palvelukseen.

Document House tarjoaa:
- Mahdollisuuden vaikuttaa käytännössä Document Housen ja ohjelmistokehityksen suuntaan
- Vastuullisen roolin, jossa on joustavuutta sekä autonomiaa toteuttaa työtäsi
- Rennon ja mukavan työilmapiirin sekä asiantuntevat, osaavat ja itseohjautuvat tiimiläiset
- Turvatun työpaikan vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja perinteiset työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus

Odotamme sinulta:
- Ohjelmistoarkkitehtuurin kokonaisuuden ymmärrystä ja hallintaa
- Vahvaa osaamista JavaScriptin frameworkeista (esim. Node.js, Angular.js) ja/tai Angularista sekä tietokantaosaamista (esim. MongoDB).
- Kosketuspintaa UI- ja UX-suunnitteluun sekä SaaS-palveluiden toteutukseen
- Itseohjautuvaa ja aktiivista työotetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa tai vaihtoehtoisesti sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen kielen ymmärrystä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Osaaminen Microsoftin teknologioista (.NET, Azure, SharePoint) sekä
- Kokemus mobiili- ja backend - kehityksestä
- Pilviympäristöjen tunteminen sekä liiketoimintaosaaminen

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuksesi pdf-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/74648/create/. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai Stack Overflow -profiili, linkkaathan ne hakudokumentteihisi, niin tutustumme niihin mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa@atalent.fi].
Www

Jaa ilmoitus