Opiskelijatöihin.fi

Anna Girsen

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 3.3.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Elo-syyskuussa 2021

Palkkaus
Au pair -ohjelman mukaan

Haku päättyy
3.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Belmont 94002, Belmont, Kalifornia

Lisätietoja antaa
Anna Girsen, anna.girsen@gmail.com / +1 650 284 9541

Au Pair

Työtehtävän kuvaus Haluatko tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin, nauttia aurinkoisesta Kaliforniasta ja parantaa englannin taitoa - lähde suomalaiseen perheeseen au pairiksi!

Etsimme reipasta, luotettavaa ja lapsirakasta au pairia perheeseemme. Asumme aurinkoisessa Pohjois-Kaliforniassa San Franciscon eteläpuolella. Perheeseemme kuuluvat 8- ja 12-vuotiaat tytöt, goldendoodle-koira Nellie sekä kokopäivätöissä olevat vanhemmat.

Tarve au pairille meillä olisi elo-syyskuussa 2021, mutta olemme joustavia aloituksen suhteen. Aikaisempi lastenhoitokokemus esimerkiksi lastenvahtina on välttämätöntä samoin kuin ajokortti ja hyvä ajotaito.

Etsimme au pairia joka voisi olla perheessämme vähintään viisumin edellyttämän vuoden ajan. Au pair -ohjelman vaatimus on, että olet 18-26 -vuotias ja olet suorittanut lukion tai vastaavan tutkinnon.

Olemme yhteistyössä au pair -järjestön kanssa joka hoitaa viisumin ym. paperiasiat. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme lisätietoja sähköpostitse: anna.girsen@gmail.com & timo.ahonen@gmail.com
Www

http://aupairiksi.net/

Jaa ilmoitus