Opiskelijatöihin.fi

DigiPlaza Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
01.06.2021 / sopimuksen mukaan

Palkkaus
Takuupalkka (50€ / työvuoro) + bonukset

Haku päättyy
5.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Etätyö 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Satu Uutela, satu@digiplaza.info

Asiakaskontaktoija

Työtehtävän kuvaus DigiPlaza Oy on Suomen johtavin tekoälypohjaisia markkinointiratkaisuja tarjoava innovatiivinen yhtiö. Tehtävämme on kasvattaa asiakasyritystemme liikevaihtoa ja etsimme tiimiimme etätyöntekijöitä kesätöihin.

Haemme kesäksi kokoaikaisia etätyöntekijöitä arkipäiville klo: 9-18 välille (työvuoron kesto on 7h) + halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä lauantaisin klo: 10-18. Kyseessä on kesätyö, mutta voit halutessasi työskennellä pidemmälläkin aikavälillä.

Etätyöprojektissa teet Sanoman aikakauslehtien levikkimyyntiä soittotyönä. Mikäli myyntiyö sujuu ja sinulta löytyy kiinnostusta yritysmyyntiin, niin sinulla on mahdollisuus siirtyä ensimmäisen kuukauden jälkeen tekemään myyntiä B2B-sektorille.

Odotamme työntekijöiltämme:
- Kykyä itsenäiseen työntekoon
- Motivaatiota puhelintyöhön
- Kykyä kuunnella ja vastaanottaa kuulemaansa vuorovaikutustilanteissa
- Erinomaista suomen kielen taitoa

Työkokemus puhelimitse tapahtuvasta myynnistä ja / tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Oikea asenne, halu oppia ja kyky tehdä tasaista tulosta vievät pitkälle.
Meillä sinun ei tarvitse pelätä epäonnistumista tai jännittää kokemattomuutta, sillä koulutamme sinut työhön ja autamme sinua kehittymään työssäsi. Saat myös selkeät ohjeet ja tavoitteet, joiden avulla pysyt itse seuraamaan kehitystäsi.

Työstä maksamme takuupalkan (50€/tehty työvuoro) lisäksi henkilökohtaiset myyntibonukset.

Täytämme paikat nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työpaikan hakemiseen et tarvitse CV:tä tai hakemuskirjettä, vaan voit hakea jättämällä yhteystietosi meille osoitteessa https://digiplaza.info/rekry/

Työ tapahtuu kokonaisuudessaan etänä ja edellyttää omaa tietokonetta, mikrofonikuulokkeita sekä internet-yhteyttä.
Www

https://digiplaza.info/rekry/

Jaa ilmoitus