Opiskelijatöihin.fi

Peab Industri Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sovittavissa

Haku päättyy
31.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Karvaamokuja 2a 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
tyopaikat@peabasfalt.fi

Työnjohtoharjoittelu

Työtehtävän kuvaus Louhimme, murskaamme ja myymme kiviaineksia sekä valmistamme ja toimitamme betonia ympäri Suomen. Tarvitsemme hyviä tyyppejä mukaan osaavaan porukkaamme. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Hae mukaan!

Swerock Oy on osa Peab-konsernia.

Etsimme nyt työnjohtoharjoittelijoita

louhinta- ja murskatyömaillemme ympäri Suomea. Harjoittelijana pääset tutustumaan työmaidemme toimintaan kokeneiden työmaapäälliköiden opastuksessa. Tehtäviisi kuuluu mm. yleisiä työnjohtotehtäviä, työmaahallintajärjestelmän käyttöä, tavarahankintoja, kaluston huoltoa ja siirtoa sekä ostolaskujen käsittelyä. Työmaiden sijaintien vuoksi oma auto on edellytys tehtävässä suoriutumiselle. Harjoittelun aloitus- ja lopetusajankohdat ovat sovittavissa.

Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi konetekniikkaa, sähkö- ja automaatiotekniikkaa tai rakennustekniikkaa opiskelevalle. Aiempi kokemus maarakentamisen, louhinnan tai koneiden kanssa työskentelystä nähdään harjoittelussa eduksi. On myös hyvä huomioida, että tehtävissä edellytetään matkustusvalmiutta.

Miksi hakea Peabille?
• Olemme tasa-arvoinen ja monien mahdollisuuksien työpaikka
• Kannustamme monipuoliseen osaamisen kehittämiseen
• Panostamme työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen ja turvallisuuteen
• Panostamme henkilöstön hyvinvointiin mm. laajoilla liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvillä eduilla, tarjoamme laajan työterveyshuollon, ensiluokkaiset varusteet työmailla sekä kilpailukykyisen palkan
• Arvomme (luotettava, kehittyvä, henkilökohtainen ja käytännönläheinen) näkyvät vahvasti arjessa
• Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen.
• Olemme olleet mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittuneet useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fi, www.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 31.3.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi millä alueella olisit valmis työskentelemään.
Www

https://swerock.fi/

Jaa ilmoitus