Opiskelijatöihin.fi

Lujatalo Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
Määräaikainen tuntityöntekijä

Haku päättyy
5.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Maaherrankatu 27 70100, KUOPIO

Lisätietoja antaa
Susanna Ahola

Harjoittelija palkanlaskentaan

Työtehtävän kuvaus Haemme sinua,

PALKANLASKENNAN HARJOITTELIJA

vahvistamaan liiketoiminnan tukeen kuuluvaa HR-yksikköämme!

Tuleva työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta osa työtehtävistä soveltuu täysin etänä tehtäviksi. Perehdytyksesi työtehtäviin sen sijaan suoritetaan lähityönä. Tulevat lähimmät työkaverisi ovat palkkatiimin seitsemän sekä HRD-tiimin viisi kollegaa. Lisäksi kuulut Lujatalo Oy:n HR-yksikköön, jossa työskentelee 17 kehitysmyönteistä ja innostavaa työkaveria ympäri Suomen.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat jaettu HRD-tiimin ja palkkatiimin kesken, koostuen rutiinipainotteisista tehtävistä kuten verottajailmoitusten tekemisestä kuukausittain, palkkatiimin avustamisesta fyysisissä mapituksissa ja arkistoinneissa, sekä muista palkkatiimin avustavista töistä kuten Kela-hakemusten ja työtapaturmahakemusten tekemisestä. Tulevaisuudessa tehtävässä on mahdollista syventyä mm. geneeriseen HR:ään, työnantajamielikuvan kehittämiseen tai palkkahallintoon opiskelutilanteesi ja ennen kaikkea omien mieltymystesi mukaan.

Tehtävässä menestyt jos olet tarkka, omaat päämäärätietoisen työskentelytavan ja uskallat ennen kaikkea olla oma itsesi työpaikalla. Tarjoamamme tehtävä sopii etenkin mm. AMK-opintojen harjoittelujaksoksi, siksi teemme alkuun kanssasi määräaikaisen tuntityösopimuksen, laajuudeltaan 12-20 tuntia kuussa lukuvuoden ajaksi. Kesän ajaksi tarjoamme täydet tunnit ja voit itse vahvasti vaikuttaa siihen, missä vaiheessa kevättä työtehtävä täysipäiväistetään.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen, tarjoamme sinulle myös kehittymistäsi tukevan toimintaympäristön jossa oma-aloitteisuutesi ja heittäytymiskykyäsi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Kolmannen sukupolven perheyrityksen kokemuksella uskallamme luvata, että osaamme luoda työntekijöillemme merkittäviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. koulutuksilla ja selkeillä urapoluilla.

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 5.3.2021 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrysivuilla. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa henkilöstön kehittämispäällikkö Susanna Ahola, puh. 044 585 2525 / susanna.ahola@luja.fi maanantaina 22.2. klo 12-13, keskiviikkona 24.2. klo 12-14 sekä perjantaina 26.2. klo 10-11.

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti lähes 850 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.
Www

https://luja.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=127

Jaa ilmoitus