Opiskelijatöihin.fi

Eltel Networks

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
14.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Laturinkuja 8 02650, Espoo

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi)

Teräsrakennesuunnittelun Team Lead

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Laturinkuja 8, 02650 ESPOO
Haku-DL: 14.3.2021

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 6,200 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019 ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltel Networksin voimansiirron teräsrakennesuunnittelutiimin kunnianhimoisena tavoitteena on olla Suomen paras voimajohtojen suunnitteluyksikkö ja tätä visiota tavoitellaan etsimällä tiimiin määrätietoista Teräsrakennesuunnittelun Team Leadia! Kenties juuri sinua?

Etsimme Eltel Networksille voimansiirron rakennesuunnittelutiimiin Teräsrakennesuunnittelun Leadia vastaamaan voimajohtojen teräsrakennesuunnittelusta projekteissa sekä tiimin esimiestehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat voimajohtojen 110 – 400 kV ja sähköasemien teräsrakennesuunnittelu sekä tiimin esimies- ja yleinen kehitystyö. Omien rakennesuunnitteluprojektien lisäksi tuet tiimiäsi päivittäisessä työssä ja toimit esihenkilönä 6 hengen itseohjautuvalle asiantuntojajoukolle. Työstäsi n. 30% koostuu esimiestyöstä ja 70% rakennesuunnittelun projekteista. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Voimansiirron suunnitteluorganisaation asiantuntijaverkoston kanssa.

Vastuut pähkinänkuoressa:

Tiimin esimiestehtävät - Vastaat tiimisi päivittäisestä työstä ja organisoinnista ja olet mukana kehittämässä tiimin työskentelykäytäntöjä.

Rakennushankkeiden työn organisointi - Olet mukana varmistamassa, että tiimisi rakennushankkeet etenevät laadukkaasti aikataulussa ja asiakkaan kanssa sovittujen reunaehtojen mukaisesti.

Yhteistyö hankinnan kanssa - Teet tiivistä yhteistyötä Eltelin eri yksiköiden ja hankintaorganisaation kanssa ja pidät huolen rajapinnan toimivuudesta.

Omat projektit - Vastaat omista rakennesuunnittelun projekteistasi ja teet näiden osalta mm. teräsrakennesuunnittelua, lujuuslaskentaa ja mallinnusta sekä osaamisesi mukaan myös esimerkiksi perustussuunnittelua.

Toivomme sinulta:
-Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. konetekniikka, rakennnustekniikka)
-Aikaisempaa työkokemusta teräsrakennesuunnittelun tehtävistä
-Alan ohjelmistojen ja työkalujen vahvaa tuntemusta

Eduksi luettavia asioita:
-Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä
-Kokemusta teräsrakennesuunnittelusta
-Ymmärrys perustussuunnittelusta (esim. betonitekniikasta)
-Tuntemus SFS EN1090 ja SFS EN50341 standardeista

Eltelin Teräsrakennesuunnittelun Team Leadina saat:
-Mahdollisuuden päästä kehittymään rakennesuunnittelun ammattilaisena alallaan arvostetun yrityksen riveissä
-Mukavan ja osaavan tiimin tuen päivittäiseen tekemiseen
-Nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot
-Hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja lounasetu
-Työntekijöistään ja työturvallisuudesta välittävän työnantajan. Eltelin Pohjanmaan tiimi palkittiin vastikään Carunan Turvallisuuspalkinto 2020 -kilpailussa. Lisää aiheesta täällä: https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi/uutiset/carunan-turvallisuuspalkinto-2020-eltelille
-Mahdollisuuden päästä osaksi tiimiä, jonka tavoitteena on olla Suomen paras voimajohtosuunnitteluyksikkö - tulet liittymään tiiviisti osaksi tätä visiota ollen yksi sen toteutuksen kärkipelaajista!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 14.3.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/75083/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Eltel Networks Oy:n palvelukseen. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari@atalent.fi).

Millaista on olla suunnittelijana Eltelillä? Katso alta löytyvä video, jossa Satu Saarinen kertoo kokemuksistaan.

https://youtu.be/zLCJ17SmkiE
Www

Jaa ilmoitus