Opiskelijatöihin.fi

Perustava Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.4.2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
28.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Telkkistentie 5 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jani Tuppurainen

Rakennesuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Etsimme Kuopion yksikköömme nyt rakennesuunnittelijaa täydentämään osaamistamme. Tämä voi olla juuri sinun paikkasi, mikäli omaat kokemusta suunnittelutyöstä ja sinulta löytyy kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Voit olla rautainen rakennesuunnittelun ammattilainen tai vastaavasti esimerkiksi kolmannen tai neljännen vuoden insinööriopiskelija, jolla on jo jonkin verran kokemusta suunnittelutyöstä ja ennen kaikkea halua kehittyä tulevaisuuden osaajaksi.

Alkuvaiheessa työ on pienempien kohteiden perustussuunnittelua, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös suurempien betonielementtikohteiden suunnitteluun. Kuopion yksikkö koostuu suunnittelun, myynnin sekä asennuksen ammattilaisista. Uutena suunnittelijana sinusta tulee osa Perustavan valtakunnallista suunnittelutiimiä.

Me tarjoamme
- Vastuullisen työn
- Laadukkaat ja modernit työvälineet
- Työpaikan vakavaraisessa ja tunnetussa yrityksessä
- Mukavan ja ihmisläheisen työyhteisön
- Hyvät työsuhde-edut
- Kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi RI AMK/RI/DI)
- Kokemus rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi
- Riittäviä IT-taitoja
- Aktiivista ja ahkeraa asennetta
- Kykyä toimia itsenäisesti ja johtaa omaa työskentelyään
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Halua kehittyä ja kasvaa.

Saat suunnittelutyösi tueksi asiantuntevat työkaverit sekä hyvän ja tunnetun brändin. Suunnittelijan työ on meillä itsenäistä ja onnistuminen riippuu pitkälti halusta oppia uutta sekä ahkerasta asenteesta työntekoa kohtaan. Mikäli haluat olla mukana mielenkiintoisissa hankkeissa Suomen suurimmalla perustusurakoitsijalla, voi tämä tehtävä olla juuri sinua varten.

Liity osaksi Perustavan tarinaa ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaika päättyy 28.3.2021. Olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisesti jo hakuaikana.

https://perustava.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=48

Lisätietoja (Lähetäthän hakemukset sähköisen rekrytointipalvelumme kautta.)

Jani Tuppurainen
p. 040 640 4200

__________________________________________________________________________

PERUSTAVA monipuolinen betoniurakoitsija, joka työllistää tällä hetkellä yli 300 rakennusalan ammattilaista.

Kokonaispalvelumme koostuu betoniperustusten ja -runkojen suunnittelusta, valmistuksesta sekä ammattitaitoisesta asennuksesta. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, talotoimittajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Perustustoimitukseemme sisältyy vakiona perustussuunnittelu, tarvittaessa myös päärakennesuunnittelu sekä mahdolliset työmaa- ja virastokäynnit. Oma betonielementtitehdas Lammilla varmistaa laadukkaiden elementtien saatavuuden niissä kohteissa, joissa betonielementti on paikallavalua fiksumpi vaihtoehto. Myös betonielementtien ja kivirunkojen asennus kuuluvat Perustavan toimintaan.

Perustusten ja -runkojen lisäksi meiltä saat maaperätutkimuksen, suunnittelut, maarakennuksen ja paalutukset. Teemme väestönsuojat, tukimuurit ja kellarit omaa betoniosaamista hyödyntäen.
Www

http://www.perustava.fi

Jaa ilmoitus