Opiskelijatöihin.fi

Kaleva Media

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.3.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
14.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Graniittitie 6 90550 , Oulu

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi)

Full Stack Developer

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Oulu tai muu Suomi (etätyömahdollisuus)
Haku-DL: 14.3.2021

Kaleva Media tarjoaa parasta paikallista Pohjois-Suomen journalismia, monipuolisia sisältöjä ja valtakunnallisia markkinointipalveluita. Olemme noin 700 ihmisen työyhteisö, jota yhdistää usko unelmaan – olla paikallisuuden maailmanvalloittaja, joka lisää ihmisten ymmärrystä ja yhteisöllistä yhteenkuuluvuutta. Tänä päivänä tarjoamme entistä syvempää paikallisuutta, joka on enemmän kuin alueellisuutta. Se on tietoa omaksi koetuista asioista ja palveluita, jotka rikastuttavat erilaisten digitaalisten ja alueellisten yhteisöjen elämää.

Arvomme sekä henkilöstön kokemus kehittymisestä, merkityksellisyydestä, yhteenkuuluvuudesta ja asioihin vaikuttamisesta ovat meille yhtä tärkeitä asioita kuin työntekijöidemme ammatillinen osaaminen. Palveluksessamme työskentelee noin 700 oman alansa ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 69,2 M €.

Etsimme Full Stack Developeria osaksi noin 20 hengen kokenutta kehittäjätiimiä. Tehtävässä vastaat uusien tuotteiden ja uuden sisällönhallinta-alustamme jatkuvasta kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat skaalautuvia REST-rajapintoja ja järjestelmäintegraatioita Pythonilla. Kehität web-palveluita sekä kuluttajille että sisällöntuottajille Reactilla ja Reduxilla. Osaat tuottaa suorituskykyistä ja ylläpidettävää koodia, jonka lisäksi testit ja dokumentaatio ovat sinulle tuttuja asioita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva tekninen kokemus skaalautuvien verkkopalveluiden parista ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Hallitset ainakin jonkin modernin ohjelmointikielen ja web-frameworkin itsenäisellä työotteella. Tärkeimmät käytössämme olevat teknologiat ovat mm. Django, Python, React, Redux, REST, GraphQL, Serverless, Docker, Kubernetes, AWS ja Continuous Delivery. Emme hae täydellistä osaamista, mutta suhtaudut uuden oppimiseen ja kehittymiseen innokkaasti. Haluat viedä asiat aina maaliin asti ja tuot myös uusia ideoita pöydälle. Toivomme, että työskentelet sujuvasti osana tiimiä ja tarjoat apua ja palautetta aktiivisesti kollegoille.

Tarjoamme sinulle:
- Modernit teknologiat - meillä et jumiudu vanhentuneisiin toimintatapoihin
- Asiantuntevan tiimin, jossa olet avainasemassa varmistamassa joustavaa digitaalisten palvelujen kehitystä
- Tyytyväisen työyhteisön, jonka tavoite on tulla työntekijäkokemuksessa alansa parhaaksi
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa näet kehityksesi jäljen konkreettisesti medioissamme
- Merkityksellisen työn nykyaikaisessa mediaympäristössä, joka tavoittaa 1,5 miljoonaa suomalaista joka kuukausi

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa kokemusta skaalautuvien verkkopalvelujen kehittämisestä
- Vahvaa osaamista jostakin modernista ohjelmointikielestä ja web-frameworkistä
- Kokemusta web-APIen (esim. REST tai GraphQL) käytöstä, suunnittelusta ja toteutuksesta
- Halua tuottaa laadukasta koodia ja kykyä kehittää ratkaisujamme jatkuvasti paremmaksi
- Sujuvaa kieliosaamista suomeksi ja englanniksi

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kaleva Median palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 14.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta täällä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/75902/create/. Halutessasi voit liittää myös mukaan hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kaleva Mediasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kalevamedia.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus