Opiskelijatöihin.fi

Real Albert Promotion

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.4.2021

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Palkaton työharjoittelu

Haku päättyy
16.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Väinölänniementie 26 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Allu Koskinen 0504368322

Ohjelmapalvelu - ja asiakaspalvelu harjoittelija(Cafe Väinö/Real Albert Promotion)

Työtehtävän kuvaus Uudistuvaan Elämyskeskus Cafe Väinölle harjoitteluun? Kyllä!

Real Albert Promotion etsii innovatiivista ja palvelualtista harjoittelijaa kesäkaudelle 2021. Harjoittelu räätälöidään sopivaksi harjoittelijan omien vahvuusalueiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaan, mutta pääpaino harjoittelussa on Cafe Väinön toimintoihin osallistuminen. Vuoroja tulisi sopimuksen mukaan Cafe Väinöllä ravintolan asiakaspalvelutehtävien parissa sekä elämyspalveluiden tuottamisessa.

Cafe Väinö toimii Väinölänniemen uimarannan kupeessa. Väinöllä on anniskeluoikeudet, ja siellä myydään mm. jäätelöä, virvokkeita, karkkeja ja pikkusuolaista. Suuressa roolissa kahvilan yhteydessä on vuokraustoimintaa (sähkömopoja, Sup-lautoja, uimaleluja, pelejä), johon tulemme panostamaan tulevana kesänä entistä enemmän.

Cafe Väinöä tullaan uudistamaan kevään aikana, ja harjoittelijan tehtäviin voi kuulua uudistuksiin liittyvien tapahtumien ja some- markkinoinnin suunnittelua sekä’ mahdollisesti myös verkkokaupan www.cafevaino.fi ylläpitoa.

Lisäksi harjoittelijan työnkuvaan voi kuulua muut Real Albert Promotionin elämys- ja tapahtumatoimintaan liittyvät työtehtävät (Kuopion Kuplafutis, Kuopion Saunalautta, Kuopion Limusiini). Tapahtumiimme kuuluvat Tahko Juhannus, Kuopiorock ja Sunsets Kuopio saattavat myös työllistää harjoittelijaa.

Harjoittelijalta toivomme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja hyvää otetta käytännön tehtävien suhteen. Harjoittelun kesto on n. 3kk opiskelutilanteesta riippuen.

Lähetä työhakemus ja CV 15.4.2021 mennessä osoitteeseen info@realalbertpromotion.fi
Www

https://www.cafevaino.fi

Jaa ilmoitus