Opiskelijatöihin.fi

Power-Deriva

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.3.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
14.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Urho Kekkosen Katu 7 B 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari@atalent.fi)

Sähkömarkkina-asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Urho Kekkosen Katu 7 B, 00100 Helsinki
Haku-DL: 14.3.2021

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva alansa johtava sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut toimija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva ja edelleen kasvava. Olemme olleet keskeinen toimija suomalaisilla energiamarkkinoilla koko toimialan nykymuotoisen toiminnan ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

PD Power Oy on fyysisen sähkönhankinnan palveluihin ja tuotannon operointiin erikoistunut palveluyhtiö. PD Powerin kautta asiakkaillemme ovat tarjolla laaja-alaiset sähkönhankintapalvelut, ympärivuorokautiset valvomopalvelut, energianhallintajärjestelmä ja palvelualtis ja osaava henkilökunta.

Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi Helsinkiin tai Harjavaltaan. Tehtävä sijoittuu fyysisten sähkönhankintapalveluiden ennustetiimiin, joka tutkii markkinoita, analysoi markkinariskejä ja hoitaa operatiivisia ennustepalveluita. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja mukautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkönkulutuksen ennusteiden ja raporttien laatiminen asiakkaillemme olemassa olevilla malleilla ja työkaluilla. Tehtävässä kehittyessäsi toivomme sinulta löytyvän intoa ja ideoita työkalujemme ja käytäntöjemme kehittämiseen. Lisäksi pääset mukaan asiakasprojekteihin sekä erilaisiin selvitys- ja kehityshankkeisiin.

Olet innostunut energiamarkkinoista ja haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Voit olla valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset analyyttisen ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen, jonka lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä, kantaen vastuusi ja yhteistyötä rakentaen. Toivomme, että pystyt sitoutumaan viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sovittaessa.

Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti pohjoismaisessa energiakentässä. Tehtävässä kehityt nopeasti energiamarkkinan osaajaksi osana matalahierarkista ja ketterää yritystä. Työssäsi pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään ratkaisuja muuttuvilla energiamarkkinoilla yhä tehokkaampaan suuntaan.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvia teknisiä tai hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja
- Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
- Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
- Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. Python, VBA, R ja SQL)
- Soveltuva työkokemus energia-alalta, esimerkiksi kesätöiden parista

Tarjoamme sinulle:
- Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan Pohjoismaiseen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan. Tässä roolissa ja yrityksessä pääset toimimaan sähkömarkkinoiden ytimessä.
- Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon
- Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat monipuoliset tehtävät ja kasvavan vastuun
- Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 14.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/75891/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PD Power Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus