Opiskelijatöihin.fi

HLS-Avustajapalvelut Oy, Spesio

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.4.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.6.2021 ja 22.6.2021

Palkkaus
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G25

Haku päättyy
9.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Kirkkokatu 1 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Sanna Pakkanen, p. 050 388 9467 (26.3. saakka) ja Liisa Ronkanen, p. 050 388 6061 (29.3. alkaen)

palveluesimies

Työtehtävän kuvaus Spesio on osa valtakunnallista, kotimaista sosiaali- ja hyvinvointipalveluiden tuottajaa Honkalampea. Spesio Honkalammen tytäryhtiönä tuottaa valtakunnallisesti avustaja- ja hoivapalveluita. Juuremme ovat henkilökohtaisessa avussa, jota olemme tarjonneet vuodesta 2001 saakka tuetulla työnantajamallilla. Henkilökohtaisen avun palvelumme ovat kasvaneet ja lisäksi tarjoamme omaishoidon sijaispalvelua, veteraanien ja lapsiperheiden kotipalvelua sekä muita kotiin vietäviä palveluita.

Spesio tarjoaa avustajapalveluja ostopalveluina kunnille ja yksityisille tahoille. Välitämme avustajia lyhyt- ja pitkäaikaiseen avustajatarpeeseen sekä mahdollisuuksien mukaan sijaisia avustajien sairaus- ja vuosilomien ajaksi. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa. Tänä vuonna juhlimme toimintamme 20-vuotista taipaletta!

Etsitkö kesätyötä vammaispalvelujen puolelta? Spesion Kuopion toimipisteelle haetaan KAHTA kesäsijaista palveluesimiestemme lomien ajalle. Meillä pääset tutustumaan vammaispalveluihin henkilökohtaisen avun sektorin kautta.

Tuotamme tällä hetkellä avustajapalveluita tuetulla työnantajamallilla, palvelusetelipalveluina, ostopalveluina sekä yksityisinä ostoina. Osa palveluistamme liittyy työnantajamallin sijaismaksajuuteen, mutta oma toimintamme ja henkilökuntamme määrä laajenevat koko ajan. Palveluesimies toimii yksittäisten henkilökohtaisten avustajien lähiesimiehenä. Työtehtäviin kuuluvat esimiestyön lisäksi mm. henkilökohtaisten avustajien välitys, avustajien työsopimusasioiden hoitaminen sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Työ sisältää runsaasti päätetyöskentelyä ja puhelinpalvelua. Toimistolla tapahtuvan työn lisäksi teet käyntejä asiakkaiden ja avustajien luokse koronatilanne huomioiden.

Hakijalta vaaditaan sosionomin (AMK) tutkinto tai vähintään kolmannen vuoden sosionomiopintoja, yhteistyökykyä, vahvoja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja ja ajan hallintaa, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä it-taitoja. Toivomme iloiseen joukkoomme positiivista työntekijää, joka antaa omalla persoonallaan panoksen työyhteisöömme ja asiakkaidemme hyväksi. Mahdolliset asiakaskäynnit tapahtuvat Pohjois-Savon alueella, joten hakijalla tulee olla auto käytettävissä. Työn tempo vaihtelee ja tilanteet muuttuvat nopeasti, joten sinulla tulisi olla kykyä reagoida muutoksiin ripeästi. Jos koet tämän työn olevan juuri sinua varten, laita hakemus!

Sijaisuudet ovat seuraavina ajankohtina: 1.6.-13.8.2021 ja 22.6.-27.8.2021. Molemmat työsuhteet alkavat kolmen päivän perehdytyksellä palveluesimiehen työparina. Sen jälkeen työskentelet itsenäisemmin, mutta työyhteisön etä- ja livetuella. Työtehtävät ovat pääasiassa samoja kuin vakituisilla palveluesimiehillä. Koronatilanteen niin vaatiessa työskentelemme pääasiassa etätyössä, joten olethan varautunut siihen.

Työaika on 38 tuntia 20 min/viikko (lounastauko 30 min / päivä on omaa aikaa). Tehtävän palkkaus- ja työehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan, G 25. Työtä on pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin.
Www

https://www.spesio.fi/

Jaa ilmoitus