Opiskelijatöihin.fi

SFG yhtiöt

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.4.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Keilasatama 5 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti@atalent.fi)

Taloushallinnon osaaja

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Keilasatama 5, 02150 Espoo
Haku-DL: 11.4.2021

SFG yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, yhteydenpitoratkaisuja tarjoava konserni. Yrityksen tavoitteena on toteuttaa Suomen laadukkaimpia yhteydenpitoratkaisuja sekä palveluita asiakasyrityksille SFG yhtiöiden omistuksiin kuuluvien yritysten kautta. Tytäryhtiöitä ovat teleoperaattori Line Carrier Oy, asiakaspalveluratkaisuja toteuttava DialOk Communications Finland Oy ja vastauskeskusten toiminnasta vastaava Avaca Oy. Koko konsernissa on 180 työntekijää ja konsernin liikevaihto on noin 20 milj. luokkaa vuonna 2020. SFG yhtiöistä voit lukea lisää täältä.

Etsimme SFG yhtiöille uutta Taloushallinnon osaajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen rooliin! Etsimämme henkilö liittyy emoyhtiön neljän hengen taloustiimiin, joka vastaa konserniyhtiöiden taloushallinnon hoitamisesta. Taloustiimillä on monipuolisesti erilaisia tehtäviä hallussaan, joten tässä tiimissä ei olla lukkiuduttu tittelien taakse. Roolissasi painopiste on myyntireskontran parissa ja tarkemmin juuri laskutuksessa. Osa reskontran hoidosta on ulkoistettu, joten tehtäviisi kuuluu laskutusaineistojen koostamista, raportointia ja tietojen tarkkaavaista läpikäyntiä ja tarkastamista. Tulet toimimaan usean yhtiön reskontran parissa, joten olet myös aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja sisäisiin sidosryhmiin, erityisesti konserniyhtiöiden laskutukseen liittyvissä asioissa.

Oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan rooliin on mahdollista lisätä myös erilaisia raportointi-, kehitys- ja muita taloushallintotehtäviä. Tiimissä on nyt jäseniä “Business Development Coordinator” ja “Customer Service Assistant” titteleillä, koska taloushallinnon painotuksen lisäksi tehtäviä on monipuolisesti liittyen liiketoimintaan. Toiminnanohjauksen sekä laskutuksen järjestelmänä toimii täysin SFG yhtiöille kehitetty ja räätälöity ohjelmisto — joten tässä sinulla on myös mahdollista osallistua järjestelmän eteenpäin kehittämiseen. Näemme siis tietoteknisen kiinnostuneisuuden sekä mahdollisesti jopa kehitysosaamisen ja -kokemuksen etuna. Tärkeintä kuitenkin, että Excelin sujuva käyttö on sinulla hallussasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta perustaitoja taloushallinnosta ja aiempaa kokemusta erityisesti myyntireskontranhoidosta ja laskutuksesta. Tärkeää on, että olet järjestelmällinen ja numerotarkka, sekä toimit itseohjautuvasti. Odotamme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä tulkita lukuja asiakaslähtöisellä otteella, koska rooli sisältää myös asiakasrajapinnassa työskentelyä.

Hakijalta odotetaan:

-Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (esim. merkonomi/tradenomi)
-Jo kertynyttä kokemusta myyntireskontranhoidosta
-Hyvät tietotekniset taidot, varsinkin Excelin osalta ja kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä
-Yrittäjämäistä ja joustavaa asennetta työntekoon
-Sujuvan suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi on:

-Netvisor-ohjelmiston käyttökokemus
-Aikaisempi kokemus muista taloushallinnon tehtävistä
SFG yhtiöt panostaa työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi liikunta- ja kulttuurisetelien tarjoamisella sekä lounasedulla. Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat viihtyisät ja modernit, ja niistä on upea merinäkymä aurinkoiselle Keilalahdelle ja sen venesatamaan. Rakennuksesta löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön. Ilmapiiri SFG yhtiöillä on rento ja matalahierarkkinen, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan. Voimakas kasvu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä!

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 11.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/78387/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi hakuajalla, joten ethän epäröi hakea heti!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SFG yhtiöiden palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus