Opiskelijatöihin.fi

LINK Mobility

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.4.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
18.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Tynnyrintekijänkatu 1 C 00580, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti +358 400 495 946

Sales Manager

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Tynnyrintekijänkatu 1 C, 00580 Helsinki
Positioluokka: Myynti
Haku-DL: 18.4.2021

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja. Globaalisti yli 450 työntekijän voimin tarjoamme laajan valikoiman innovatiivisia ja skaalautuvia mobiiliviestintäratkaisuja toimialasta riippumatta, luoden arvokasta digitaalista lähentymistä yritysten ja asiakkaiden, sekä alustojen ja käyttäjien välillä. Asiakkaitamme ovat hyvin monipuolisesti eri toimialojen yritykset - suurista johtavista brändeistä aina pienempiin yrityksiin. Yritysten digitalisoitumisen ja mobiilialustojen käytön yleistymisen myötä kasvumme on ollut viime vuosina voimakasta ja tänä päivänä meillä on yli 30 toimistoa 18 maassa.

Haemme Sales Manageria osaksi LINK Mobilityn Suomen tiimiä. Tehtävässä vastaat koko myyntisyklistä alkaen ensikontaktoinnista aina kauppojen syntymiseen ja pitkäaikaisen asiakassuhteen ylläpitoon asti. Työtehtävät sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia ja tarjousten laatimista. Ajan myötä asiakasportfoliosi kasvaa ja tulet huolehtimaan myös asiakassuhteiden ylläpidon ja lisämyynnin tehtävistä. Tehtävässä keskeistä onkin asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja pitkäaikaisten kumppanuuksien luominen. Tulet saamaan Suomen tiimiltä ja konsernitasolta kattavan perehdytyksen ja modernit myynnin työkalut käyttöösi, sillä haluamme antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät kehittymiseen osaksi tuloksellista myyntitiimiämme.

Odotamme, että olet jo päässyt tekemään tavoitteellista myyntityötä B2B-kentässä. Emme edellytä tehtävään tiettyä opintotaustaa, mutta näemme kaupallisen koulutuksen, kuten AMK- tai yliopistotaustan eduksesi. Niin ikään aiempi kokemus ja ymmärrys SaaS-ratkaisuista ja konsultatiivisesta myyntityöstä on eduksesi. Aiempaa kokemustakin tärkeämpää on kuitenkin aktiivinen ja motivoitunut asenne myyntityöhön ja halu saavuttaa tuloksia tuottaen asiakkaillemme lisäarvoa palveluidemme avulla.

Tarjoamme sinulle:

-Paikan matalahierarkkisessa ja rennossa tiimissä, jossa vallitsee hyvä henki ja työhön suhtaudutaan tavoitteellisesti
-Tuoteratkaisut, joiden takana voit seistä ylpeästi, sillä tuotteemme ovat ajankohtaisia, jatkuvasti kehittyviä ja selkeää arvoa tuottavia
-Takuuvarman jyrkän oppimiskäyrän palveluidemme ja konsultatiivisen B2B-myynnin asiantuntijaksi
-Työn kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa, joka avaa etenemismahdollisuuksia sitoutuneille tekijöille niin Suomessa kuin maailmalla

Odotamme sinulta:

-Aiempaa kokemusta B2B-myynnistä
-Itseohjautuvaa asennetta ja motivoitunutta otetta myyntityöhön
-Kykyä kommunikoida liiketoiminnallisia hyötyjä asiakaslähtöisesti
-Halua työskennellä osana tiimiä ja tukea muita tarvittaessa
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

-Soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupallisten opintojen parista
-Mobiiliviestinnän, SaaS-ratkaisujen ja digitaalisten palveluiden tekninen ymmärrys

Kiinnostuitko Sales Managerin tehtävästä LINK Mobilityllä? Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi sekä valinnaisen hakemuskirjeesi 18.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/79145/create/ . Voit mainita hakemuksessasi myös mahdollisen aloituspäivän ja palkkatoiveesi. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Haethan pikimmiten, sillä etenemme prosessissa jo hakuajan aikana. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan LINK Mobilityn työntekijäksi.

LINK Mobilityyn voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://linkmobility.fi/. Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi.)
Www

Jaa ilmoitus