Opiskelijatöihin.fi

Elopak

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.4.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
1.6.2021

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
27.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Pajalantie 21 04400, Järvenpää

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi)

Supply Chain Specialist

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen kesäkuuhun 2022 asti
Sijainti: Pajalantie 21, 04400 Järvenpää / Etätyö
Aloitusajankohta: 1.6.2021
Haku-DL: 27.4.2021

Elopak on johtava nestemäisten elintarvikepakkausten ja täyttölaitteiden toimittaja kartonkipohjaisissa ratkaisuissa. Yrityksen ikoniset Pure-Pak®-pakkaukset on suunniteltu ympäristöä, elintarviketurvallisuutta ja käyttömukavuutta ajatellen. Tavoitteenamme on säilyttää asiakkaidemme tuotteiden laatu ja huomioida kestävän kehityksen näkökulma. Teemme tämän toteuttamalla kestäviä pakkausratkaisuja, jotka antavat kuluttajille mahdollisuuden tehdä ympäristötietoisia valintoja.

Elopak tarjoaa uusiutuvista raaka-aineista tehtyjä ja kierrätettäviä pakkausratkaisuja. Elopak perustettiin Norjassa vuonna 1957, ja sen omistaa Ferd-konserni. Nykyään Elopak työllistää 2600 henkilöä ja myy vuosittain yli 14 miljardia pakkausta yli 80 maassa.

Johtava pakkausmateriaalien ja täyttölaitteiden toimittaja Elopak etsii Supply Chain Specialistia osaksi pientä, mutta sitäkin tehokkaampaa tiimiään - kenties juuri sinua? Tässä roolissa pääset kesäkaudeksi hyppäämään toimitusketjujen hallinnan pariin, jonka jälkeen työsuhde jatkuu määräaikaisena äitiyslomasijaisuutena vuoden 2022 kesään saakka. Kesällä tehtäväsi koostuvat Elopakin Suomen asiakkaiden, eli suomalaisten meijereiden ja mehutehtaiden, pakkausmateriaalin koordinoinnista Euroopassa olevilta tehtailta. Pääset omalla työpanoksellasi varmistamaan sen, että suomalaiset asiakkaat sekä kuluttajat saavat tuotteensa aikataulussa.

Kesän jälkeen pääset näyttämään kyntesi myynnin avustavissa tehtävissä, kuten asiakastapaamisten sekä myynnin materiaalien valmisteluissa ja markkinatutkimusten tekemisessä. Yhtenä vastuualueenasi on myös vastuullisuus- ja ympäristöasioihin liittyvät kehitys- ja ylläpitotehtävät. Myynnin tuen sekä kehitystyön lisäksi, sinulla on mahdollisesti tehtäviä taloushallinnossa. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen toimialalta sekä B2B-liiketoiminnan parista, mutta rooli määrittyy pitkälti omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Hakijalta odotetaan:
-Soveltuva korkeakoulutaustaa, esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
-Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito on eduksesi)
-SAP-osaaminen katsotaan eduksi
-Valmiutta ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
-Kiinnostusta työskennellä vastuullisuuden ja ympäristöasioiden parissa
-Auton käyttömahdollisuutta sekä B-ajokorttia

Arvostamme tiimissämme erityisesti:

Itseohjautuvaa työotetta - Tartut itsenäisesti, rohkeasti ja oma-aloitteisesti työtehtäviisi sekä johdat omaa työtäsi varmoin ottein

Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja - Kommunikoit luontevasti niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa

Tarkkuutta ja täsmällisyyttä - Olet säntillinen ja numerotarkka tekijä, joka ymmärtää huolellisuuden merkityksen kun käsittelet pieniä sekä suuria tilausmääriä.

Tarjoamme sinulle:
-Mielenkiintoiset kehittymismahdollisuudet sekä roolin, joka mukautuu omien kompetenssiesi mukaan
-Loistavan mahdollisuuden päästä hyppäämään kansainväliseen mielenkiintoiseen yritykseen, joka on Euroopassa kärkiyhtiö omalla toimialallaan
-Hyvät työsuhde-edut: lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon
-Asiantuntevat ja mukavat kollegat
-Etätyömahdollisuuden

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.4. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/80383/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elopak.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elopakin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus