Opiskelijatöihin.fi

Riikku Group

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.4.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
28.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Lasipellontie 8 63400, ALAVUS

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400 495 946)

IT-päällikkö (osa-aikainen)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen, osa-aikainen
Sijainti: Useita (etätyömahdollisuus)
Positioluokka: IT infrastruktuuri
Haku-DL: 28.4.2021

Riikku Group Oy on vuonna 2005 perustettu alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen. Yritys on kasvanut kannattavasti ja noussut nopeasti johtaviksi projektitoimittajiksi alallaan. Riikun vahva kasvu ja kehitys perustuu laadukkaisiin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin sekä laajaan osaamiseen kokonaisprojektien eri työvaiheissa. Grouppina palvelemme noin 200 työntekijän voimin vaativissa projekteissa ja kokonaistoimituksissa kattaen ratkaisujen asiantuntijamyynnin, osaavan suunnittelu- ja kehitysorganisaation, tehokkaan tuotannon sekä mittatarkan asentamisen ja työnjohdon. Yrityksen päätoimipiste ja nykyaikainen tehdas sijaitsevat Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi yrityksellä on aluetoimistot Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Helsingissä ja Raisiossa.

Haemme osa-aikaista IT-päällikköä monipuoliseen tehtävään vastaamaan Riikku Groupin tietohallinnon nykytilan kartoituksesta, kehityshankkeiden suunnittelusta ja toteutuksen valvonnasta. Tehtävässä laadit IT-strategian, jota noudattamalla organisaation järjestelmät, toimittajasuhteet, tiedonkulku ja tietosuoja-asiat tukevat parhaalla tavalla konsernin tulevaisuuden tavoitteita. Aloitat projektin selvittämällä nykyisten järjestelmien ja alihankkijasuhteiden tilanteen sekä haastattelemalla henkilöstöä, josta johdetun tiedon avulla laadit suunnitelman IT-alueen toimenpiteistä, jotka ovat linjassa liiketoimintastrategian kanssa. Tehtävässä olennaista on lisäksi tutustua Riikun ERP-järjestelmään ja käydä läpi sille asetetut kehityshankkeet.

Tehtävässä on hyvät etätyömahdollisuudet, mutta työ vaatii ajoittain myös lähityöskentelyä Riikun toimipisteillä Alavudella ja/tai Helsingissä. Työsuhde on määräaikainen projekti elokuun 2021 loppuun asti, mutta pyrimme tarjoamaan työsuhteelle jatkoa mahdollisuuksien mukaan. Tehtävä on osa-aikainen, noin 2-3 päivää viikossa ja saat vapauden suunnitella työaikasi joustavasti.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän alan johtavan ja kasvavan organisaation IT-kentässä. Saat vapautta toteuttaa projekteja itsenäisellä otteella, mutta tarjoamme sinulle myös tukea tarvittaessa. Osa-aikainen tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden sovittaa työt yhteen esimerkiksi muiden projektien, perhe-elämän tai harrastusten kanssa.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa työkokemusta yrityksen IT-hallinnosta ja -projekteista
- Koulutustaustaa tietoteknisistä opinnoista
- Itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Suomen kielen taitoa

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Riikku Groupille.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja valinnainen hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.4.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/80516/create/. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Riikku Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.riikku.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (0400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus