Opiskelijatöihin.fi

M&J Dynastia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.5.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Työ on mahdollista aloittaa heti

Palkkaus

Haku päättyy
9.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Hapelähteenkatu 35 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Janiina Kekkonen, 044 526 4462

Asiakashankkija

Työtehtävän kuvaus Etsimme asiakashankkijoita toimeksiannoillemme. Työssä kontaktoit asiakkaita, jotka tuntevat entuudestaan myytävät tuotteet, joten myynti on helpompaa ja kauppaa tehdään päivittäin. Työ soveltuu kaikille, sillä koulutamme jokaisen koulutusohjelmamme mukaan, jossa panostamme henkilökohtaiseen valmentamiseen ja itsensä johtamiseen sekä kehittämiseen.

Pidämme toimistoillamme rentoa ilmapiiriä yllä ja kilpailemme erilaisilla myyntikisoilla, esimerkiksi viimeisimmät isommat kisapalkinnot ovat olleet All Inclusive kylpyläviikonloppu, lasketteluviikonloppu ja nyt kisaamme matkasta Espanjan lämpöön (jos maailmantilanne sen sallii). Lisäksi loistavat toimeksiantajamme järjestävät omia kisoja esimerkiksi rahapalkinnoista ja ilmaisista Ruokabokseista. Kuukausi huipentuu meidän Dynastia-päiviin, jolloin myynneistä saadaan tuplabonukset ja tarjoamme ilmaisen lounaan.

Vaadimme aitoa halua onnistua ja oppia uutta sekä hyvää asennetta. Meillä saat loistavaa myyntikokemusta, reilun ja kannustavan palkkauksen sekä säännölliset työajat. Meillä voit tehdä myös iltavuoroja sekä viikonlopputöitä. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuudet edetä yrityksessämme urapolkumme ansiosta. Kerro meille tavoitteesi työelämässä niin saavutetaan ne yhdessä.

Tarjoamme kokoaikaista ja osa-aikaista kesätyötä, työ soveltuu myyntiuran alkuvaiheessa olevalle kuten myös kokeneemmalle konkarille. Työ soveltuu myös työharjoitteluksi ja tarjoamme erilaisia opinnäytetyöaiheita nopeasti kasvavassa myynnin ympäristössämme.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa Janiina Kekkonen puh. 044 526 4462, janiina.kekkonen@mjdynastia.fi.

www.mjdynastia.fi/rekry

M&J Dynastia Oy on vuonna 2015 perustettu telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen ja luotettava perheyritys. Työllistämme ajankohdan mukaan n. 60-150 henkilöä ja tavoitteenamme on kasvaa alallamme merkittäväksi toimijaksi ja suunnannäyttäjäksi. Panostamme jokaisen myyjän henkilökohtaiseen kouluttamiseen sekä toimimme eettisesti ja vastuullisesti.

Olemme Oikotien myöntämä Vastuullinen Työnantaja, Kauppalehden Menestyjä 2020 sekä olemme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilu työnantaja. Menestyjä 2020 sekä olemme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilu työnantaja.

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
www.facebook.com/mjdynastia
www.instagram.com/mjdynastia
www.linkedin.com/company/mjdynastia
Www

https://www.mjdynastia.fi/rekry/

Jaa ilmoitus