Opiskelijatöihin.fi

Lapin Automaatiopalvelu Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Länsirinteentie 27 96500 , Rovaniemi

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti, +358407508821, jenni.tontti@atalent.fi

Projekti-insinööri (automaatio)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Rovaniemi
Haku-DL: 9.5.2021

Lapin automaatiopalvelu Oy on vuonna 2013 perustettu kiinteistöautomaatioon, sähköön ja talotekniikkaan erikoistunut yritys Rovaniemellä. Kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat kiinteistöjen automaation ja sähkön urakointi-, saneeraus- ja huoltotyöt. Lapin automaatiopalvelu Oy palvelee yksityisiä ja julkisia asiakkaita Lapin alueella ammattitaidolla. Voit lukea yrityksestä lisää täältä: https://www.automaatiopalvelu.fi/.

Lapin Automaatiopalvelu Oy kasvaa ja etsii nyt tiimiinsä uutta kokonaisvaltaista Projekti-insinööriä. Projekti-insinöörinä työpöydällesi kuuluvat automaatio- ja sähköasennus projektien suunnittelu ja projektinhoito. Toteutat ohjelmointi-, testaus- ja kytkentätyöt sekä käyttöönotot. Tämän lisäksi osallistut myös huoltotöihin. Voit tarkemmin lukea Automaatiopalvelun omista palveluista ja käyttämistä tuotteista täältä. Projektit ovat vaihtelevia ja kokoluokat vaihtelevat kerrostaloista suuremmiksi hankkeiksi, esimerkiksi sairaalaan tai jätevesipuhdistamoon. Monipuolisten projektien ansiosta tässä tehtävässä päivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia.

Tehtävässä hoidat projekteihin liittyvät kokoukset ja olet yhteydessä kiinteistöjen huoltoon, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja projektinhallinnan osaamista. Tehtävä on kokoaikainen ja etsimme tekijää aloittamaan kevään aikana. Roolissa liikut paljon työmailla, joten tehtävä edellyttää myös ajokorttia.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvia opintoja, esimerkiksi sähkö- ja/tai automaatiotekniikan parista
- Aiempaa työkokemusta automaatio- tai sähkötöistä, esimerkiksi asennushommista. Eduksesi on, jos olet tehnyt myös projektityötä
- Rentoa asennetta, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta kokonaisvaltaiseen tekemiseen
- Sujuvaa suomen kielen osaamista ja B-ajokorttia, oma auto on eduksi

Lapin Automaatiopalvelun tiimissä pääset:
- Toimimaan erittäin monipuolisten talotekniikan projektien ja kohteiden parissa
- Osaksi pientä ja toimivaa yritystä, jossa itse työnteko on pääasia eikä aikaa kuluteta esimerkiksi turhaan raportointiin
- Työskentelemään joustavasti, voit tehdä töitä etänä tai konttorilla, sekä pääset tietysti liikkumaan erilaisilla työmailla

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 9.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa https://emp.jobylon.com/applications/jobs/81327/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Lapin Automaatiopalvelut Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus