Opiskelijatöihin.fi

HögforsGST Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.4.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.6.2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Koskentie 65 79100, Leppävirta

Lisätietoja antaa
Jussi Pitkänen / jussi.pitkanen@hogforsgst.com

Ostoreskontranhoitaja, kesätyö

Työtehtävän kuvaus HögforsGST Oy on 2004 perustettu, innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen Cleantech-yhtiö. Suunnittelemme ja toteutamme energiaa säästäviä ilmanvaihto-, lämmitys-, jäähdytysjärjestelmiä sekä erilaisia hybridiratkaisuja lämmöntuottotekniikoita yhdistäen. Valmistamme kaikki tuotteemme Leppävirran tehtaallamme. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 27 miljoonaa euroa, josta viennin osuus hieman yli puolet.

Haemme kesätyöntekijää taloushallinnon tiimiimme Leppävirralle. Työtehtävien pääpaino on ostoreskontrassa, jossa vastuullasi on osto- ja hyvityslaskujen tiliöinti, kohdistaminen, tarkastaminen sekä laskujen kierrättäminen. Lisäksi tehtäväksi voi tulla muita taloushallinnon avustavia töitä. Toivomme, että pystyisit työskentelemään kesä-elokuun ajan, mutta tarkempi aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia erikseen tilanteen mukaan.

Toivomme sinulta:
-tehtävään soveltuvia opintoja taloushallinnon alalta
-numerotarkkuutta ja huolellisuutta
-tiimityötaitoja
-suomen ja englannin kielen taitoa
-Microsoft Excelin ja Wordin hallintaa

Tarjoamme sinulle:
-työkokemuksen kansainvälisessä yrityksessä
-hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
-mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.4.2021 mennessä. Saatamme pitää haastatteluja jo hakuaikana. Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen jussi.pitkanen@hogforsgst.com.
Www

https://hogforsgst.com/fi/

Jaa ilmoitus