Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.5.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Touko-kesäkuussa

Palkkaus
TES

Haku päättyy
6.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuopion alue 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Kesätyöntekijöitä Kuopioon siivoustehtäviin

Työtehtävän kuvaus Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?

Jos vastasit ”kyllä”, niin tule meille viettämään kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin ja eripituisiin siivoustehtäviin KUOPIOON, räätälöidään niistä sinullekin sopiva kesäduunISSa-soppari!

TARJOAMME SINULLE
Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

TYÖNKUVASI
Työtehtävät sijoittuvat monipuolisesti erilaisiin kohteisiin, joista varmasti löytyy myös sinulle sopivaa duunia. Ylläpitosiivouksen kohteitamme ovat kauppakeskukset, myymälät, toimistotilat ja teollisuuden kohteemme, kun taas peruspesuja teemme kouluissa. Työajat vaihtelevat kohteittain ja ne varmentuvat kevään edetessä, kokoaikaisen kesätyöntekijän työtunnit ovat 37,5 h / viikko. Laitathan siis hakemukseesi sinulle sopivimmat työajat sekä tiedon halukkuudestasi koko- tai osa-aikaiseen työhön, niin löydetään juuri sinulle sopiva kohde. Suurin osa kesän tuurauksista sijoittuu touko-elokuun välille ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.

TOIVOMME SINULTA
Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyys. Asenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti eivät ole välttämättömiä, mutta ne voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi. Tehtävässä edellytetään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

NÄIN HAET MEILLE
Lähetä hakemuksesi tulemaan meille pian tai viimeistään 6.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/.

Käytämme kesätyöhauissa videohaastattelutyökalua, mikä on miellyttävä ja helppokäyttöinen toiminto. Sen avulla haluamme antaa hakijoille mahdollisuuden tuoda itsensä ja omia vahvuuksiaan esille joustavasti ja rennosti, sillä se ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Videohaastatteluun tulee jatkoon valituille selkeä ohjeistus ja kutsu sähköpostilla, joten muistathan seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@iss.fi.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=34499&field_id=0&place_id=10047&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus