Opiskelijatöihin.fi

HLS-Avustajapalvelut Oy Spesio

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.5.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
11,07e + mahdolliset työaikalisät

Haku päättyy
9.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Kirkkokatu 1 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Tea Tikkanen ja Liisa Ronkanen

Henkilökohtainen avustaja

Työtehtävän kuvaus Haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä?

Haemme reippaita, innostuneita ja luotettavia työntekijöitä henkilökohtaisten avustajien vuosilomien sijaisuuksiin Suonenjoelle. Töitä on tarjolla touko-kesäkuun alusta lähtien vaihtelevilla tuntimäärillä ja työtehtävillä, eri pituisiin sijaisuuksiin. Mikäli olet kiinnostunut työstä, laitathan hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta tai alan koulutusta. Työhön perehdytetään ennen sen alkua.

Me Spesiolla ajattelemme, että jokaisen pitää saada elää omannäköistään arkea. Jos olet samaa mieltä, tule avustajaksi! Avustajana työsi on aidosti merkityksellistä, sillä mahdollistat avustettavalle ne asiat, jotka vammattomilta onnistuvat ilman henkilökohtaista apua. Haemme jatkuvasti uusia avustajia asiakkaillemme ympäri Suomen - tervetuloa mukaan.
Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

Kiinnostuitko paikasta? Hae työtä osoitteessa http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/ lisää viitteeksi työnantajan viite (viite: KESÄSIJAISUUS_SJOKI). Lisätietoa työstä alueen palveluohjaajilta.

Tämä ilmoitus koskee tuetun työnantajamallin mukaista palvelua. Työnantajana toimii avustajaa tarvitseva henkilö itse tai hänen edunvalvojansa.
Spesion rooli on kulkea oppaana ja tarjota tukea ja ohjausta koko työsuhteen ajan molemmille osapuolille sekä huolehtia työnantajamallin mukanaan tuomista velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja lakisääteisestä työterveyshuollosta.
Tuetussa työnantajamallissa työsuhteen palkka ja avustajatuntimäärät ovat kunnan määrittelemät. Työnantaja, eli avustettava henkilö, määrittelee itse henkilökohtaisen avun ideologian mukaisesti muun muassa työajat ja työtehtävät ja tekee päätöksen siitä, kuka henkilö työsuhteeseen valitaan.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Www

http://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/

Jaa ilmoitus