Opiskelijatöihin.fi

Serviz

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Joustavasti sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
11.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Firdonkatu 2 00520, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi)

Rakennustekninen kuntotarkastaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Joustavasti sopimuksen mukaan
Sijainti: Tripla, Workery West, Firdonkatu 2, Helsinki
Haku-DL: 11.5.2021

Serviz on vuonna 2016 Helsingissä alkunsa saanut asuntojen kuntotarkastuksiin sekä sisäilmatutkimuksiin erikoistunut alansa asiantuntija. Kaikessa Servizin toiminnassa päämääränä on asiakastyytyväisyys sekä oleellisiin asioihin keskittyminen. Tavoitteenamme on mahdollistaa kaikille turvallinen ja terveellinen asuinympäristö.

Serviz on myös täysin kotimainen yritys, jonka omistajat osallistuvat aktiivisesti liiketoimintaan ja joita yhdistää rakkaus rakennuksiin. Kuntotarkastusten ja sisäilmatutkimuksen lisäksi Servizillä panostetaan aktiivisesti uusien teknologioiden hyödyntämiseen nykyisten ja uusien palveluiden kehittämiseksi. Olemme ottaneet askelia kohti kansainvälistymistä ja toimimme aktiivisesti Arabiemiraateissa, myös yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa.


Serviz etsii nuorekkaaseen joukkoonsa aktiivista rakennustekniikan insinööriä kuntotarkastusten pariin pääkaupunkiseudulle! Tässä työtehtävässä pääset tuottamaan kiinteistöjen kuntotarkastuksia ja sisäilmatutkimuksia Servizin asiakastarpeisiin räätälöidyn palvelun kautta. Servizin kehittämät nykyaikaiset työvälineet tukevat sinua työssäsi ja antavat sinulle eväät ajankäyttösi optimoimiseen ja työssäsi onnistumiseen.

Teet töitä osana kuuden hengen asiantuntijayhteisöä, jossa sinulla on tilaa kehittyä oman osaamisesi raameissa. Servizillä ei mikromanageerata ja tarjolla on vapauksia oman aikataulun suunnitteluun. Avoin ja joustava työyhteisö tarjoaa mahdollisuuden myös etätyöhön. Tavoitteena on kasvaa orgaanisesti ja kasvattaa markkinaosuutta, joten aktiivinen ja tavoitteellinen työote auttaa sinua menestymään työssäsi.

Työ sisältää paljon kohteisiin liikkumista, joten tarvitset työssäsi ajokorttia. Omaa autoa et tarvitse, sillä saat sellainen käyttöösi Servizin puolesta. Sinulla on rakennus- tai talotekniikan korkeakoulututkinto sekä hieman työkokemusta rakennusalalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Korkeakoulutettu henkilöstö on yksi Servizin asiakaslupauksista. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle, sillä pääset aluksi työskentelemään kokeneemman mentorin rinnalla. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi.

Hakijalta odotetaan:
- Rakennustekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa (RKM/RI/DI)
- Järjestelmällistä, itsenäistä ja aktiivista työotetta
- B-ajokorttia
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Työmaakokemus esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja joustavan työn kehittyvässä organisaatiossa
- Nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla pystyt keskittymään olennaiseen paperitöiden sijaan
- Kilpailukykyisen palkkamallin (pohja + provisio)
- Mahdollisuus etätyöhön ja ajoittaisen etätyömahdollisuuden Dubaissa (toimisto ja asunto)
- Kattavat työterveyspalvelut sekä tuen työhyvinvointiisi
- Kannustamme aktiiviseen elämäntapaan ja tuemme rahallisesti vapaa-ajan liikuntaharrastuksiasi


Työtekijätarina: https://youtu.be/3viN23LQ_tc

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 11.5.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/81846/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Servizistä voit lukea lisää osoitteessa: https://kunnontarkastus.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Servizin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus