Opiskelijatöihin.fi

Finnmap Infra

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
11.5.2021

Työpaikan lähiosoite
- 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Sofia Latva-Koivisto / aTalent Recruiting (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto@atalent.fi)

Riskienhallinnan asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti
Haku-DL: 11.5.2021

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Tampereelta, Turusta sekä Lohjalta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa luova Finnmap Infra hakee nyt riskienhallinnan asiantuntijaa monipuolisiin riskienhallinnan tehtäviin! Roolissa pääset osaksi vaihtelevia rakennuttamis-, tiesuunnittelu- ja katusuunnitteluhankkeita. Tällä hetkellä Finnmap Infralla on käynnissä yli 50 hanketta, kohteina muun muassa Vantaan ratikka sekä Turun kehätie E18.

Riskienhallinnan asiantuntijana koordinoit Finnmap Infran riskienhallintaa ja varmistat hankkeiden turvallisuuden aina alun suunnitteluvaiheesta käytännön toteutukseen asti. Päivittäiset työtehtäväsi vaihtelevat tarvittavien suunnitelmien, raporttien ja selvitysten laatimisesta hankekohtaisten riskienhallinnan työpajojen koollekutsumiseen ja koordinoimiseen. Lisäksi toimit turvallisuuskoordinaattorin roolissa rakennushankkeissa, joten pääset työmaille varmistamaan turvallisuutta ja ehkäisemään riskejä myös käytännön tasolla. Roolia on mahdollista laajentaa kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan esimerkiksi muihin rakennuttamisen laadunvalvonnan osa-alueisiin sekä riskienhallinnan kehitystehtäviin.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten olet vuorovaikutustaitoinen, kuunteleva ja aktiivinen tiimipelaaja. Sinulla on soveltuva koulutus esimerkiksi infra-alan parista ja ymmärrystä riskienhallinnan eri osa-alueista. Koska tehtävään sisältyy myös työmaavierailuja, tulisi sinulla olla B- ajokortti. Aiempi kokemus riskienhallinnan ja turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä on hyödyksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oma-aloitteista, huolellista työskentelytyyliä sekä aitoa kiinnostusta turvallisuutta ja riskienhallintaa kohtaan.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi infra-alan parista
- Kiinnostusta riskienhallintaa ja turvallisuutta kohtaan
- Projektinhallintataitoja, itseohjautuvuutta sekä kykyä hahmottaa olennainen
- Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
- B- ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aiempi kokemus riskienhallinnan tehtävistä ja turvallisuuskoordinaattorina toimimisesta

Finnmap Infra tarjoaa sinulle:
- Kiinnostavan roolin, jossa sinulla on merkittävä asema hankkeiden turvallisuuden varmistamisessa ja riskien hallinnassa
- Mahdollisuuden kehittää Finnmap Infran prosesseja ja toimintatapoja
- Kompaktin, lämminhenkisen ja yhteisöllisen 60:n hengen työyhteisön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan ja omaan toimenkuvaasi osaamisesi karttuessa
- Kattavan perehdytyksen sekä sisäisiä koulutuksia - tarvittaessa sinut koulutetaan myös turvallisuuskoordinaattorin tehtäviin
- Kannustavan tulospalkkausjärjestelmän
- Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- Kattavat työsuhde-edut, kuten lounasedun, virike- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 11.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/81798/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(ät)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus