Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.5.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Kesäkuussa 2021

Palkkaus
Rakennusalan työehtospimuksen mukaisesti

Haku päättyy
8.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Volttikatu 6 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
Olli Malkavaara, 050 568 1313

Rakennusapulaiseksi KOTI Rakentajille Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Oletko matkalla rakennusalan ammattilaiseksi?

Asiakkaamme KOTI Rakentajat on vuonna 1988 perustettu kuopiolainen saneerausyritys. Sisäilmakorjaukseen erikoistunut yhtiö tekee kaikenlaisia korjaustöitä ja tilamuutoksia erityisesti kaupungin ja kuntien kiinteistöissä, kuten virastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Haemme rakennusapulaisia kevään ja kesän rakennustyömaa kohteisiimme Kuopioon ja Siilinjärvelle. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan valmista tutkintoa tai monivuotista työkokemusta, sillä tärkeintä työssä menestymiselle on oikea asenne ja halu oppia uutta.

Rakennusapulaisen arki työmaalla

Rakennusapulaisen työhön kuuluu mm. purkutöitä, tavaran haalausta, työmaan järjestyksestä huolehtimista, kokeneempien työntekijöiden avustamista ja rakennustyömaan eri työvaiheisiin osallistumista. Tehtävät määritellään tarkemmin oman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan, joten kerro nöyristelemättä mitä olet tehnyt, minkälaisista työtehtävistä pidät ja missä olet vahvimmillasi. Voit myös reilusti tuoda esiin josko et ole jotain työtehtävää juurikaan tehnyt, mutta haluaisit oppia siitä lisää.

Työt tulevat sijoittumaan pääasiallisesti Kuopion alueelle. Jonkin verran työkohteita voi olla myös Siilinjärvellä. Oma auto helpottaa työmaille liikkumista, mutta ei ole työn kannalta välttämätön. Työaika on ma-pe 07.00-15.30.

KOTI Rakentajilla on noin kahdenkymmenen työntekijän henkilöstö, mutta sesonkiaikana työntekijöitä voi olla 50 -70 välillä. Koti Rakentajat on iloinen joukko rakennusalan osaajia. Joukosta löytyy talossa toistakymmentä vuotta olleita rakennusalan ammattilaisia kuin tuoreempia alalle tiensä löytäneitä. Joka vuosi kesätöissä on myös nuoria ja ammattikorkeakouluharjoittelijoita. Työtehtävä soveltuu myös ammattikorkeakoulun työmaaharjoitteluksi.

Voit keskittyä töihin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada arvokasta kokemusta rakennusalalta ja mahdollisuuden luoda kontakteja eri yrityksiin ja työnantajiin. Tämän lisäksi tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkatason. Varustamme sinut asianmukaisesti rakennusalan suojavarusteilla ja tarjoamme yleislääkäritasoisen työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Työtehtävässä käytetään talonrakennusalan työehtosopimusta. Ajatuksemme on, että olosuhteet pitää järjestää niin hyvin, että työntekijät voivat levollisin mielin keskittyä omiin työtehtäviinsä.

Aloitus

Uudet työmaat ja kohteet alkavat porrastetusti huhti-kesäkuun aikana. Kovin sesonki sijoittuu luonnollisesti kesäkuukausille, mutta puitesopimusten ja sopimuskumppanien vuoksi työmaita on ympäri vuoden.

Jos kaipaat uusia projekteja, laita meille lyhyt hakemus yhteystietoinesi tai soita numeroon 050 568 1313, niin jutellaan aiheesta lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostista olli.malkavaara@ammattitaitoa.fi.
Www

https://ammattitaitoa.fi/tyopaikka/tyopaikka-1972360/

Jaa ilmoitus