Opiskelijatöihin.fi

Glaston

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 12.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus

Haku päättyy
12.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Vehmaistenkatu 5 33730, Tampere

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi)

Automaatiosuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Vehmaistenkatu 5, 33730 Tampere
Haku-DL: 12.5.2021

Glaston on lasinjalostusteollisuuden innovatiivinen teknologiajohtaja, joka toimittaa laitteita, palveluita ja ratkaisuja arkkitehtuuri-, auto-, aurinkoenergia- ja laiteteollisuuteen. Yhtiö tukee myös uusia teknologioita, joilla integroidaan älyominaisuuksia lasiin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme sekä parasta osaamista että uusinta teknologiaa lasinjalostuksen alalla tarkoituksena rakentaa parempaa tulevaisuutta turvallisempien, älykkäämpien ja energiatehokkaampien lasiratkaisujen avulla. Meillä on tuotantoa, palveluita ja myyntipisteitä kymmenessä maassa. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.


Lasinjalostusteollisuuden pioneeri Glaston etsii aktiivista automaatiosuunnittelijaa osaksi noin kymmenhenkistä tiimiään Tampereelle. Glastonin turvalasikoneita suunnitteleva- ja ohjelmoiva automaatiotiimi on jaettu karkeasti kahteen osa-alueeseen: PLC- ohjelmointiin sekä käyttöliittymäohjelmointiin. Tässä tehtävässä työsi painotus on PLC-ohjelmoinnissa ja toivommekin sinun omaavan jo hieman kokemusta tältä saralta. Suunnittelua tehdään pääsääntöisesti Glastonin jo olemassa oleviin sarjatuotteisiin, mutta toisinaan tiimin työpöydällä on myös nykyisten ratkaisujen räätälöintiä, joissa pääset vahvemmin tekemään myös uuden ohjelmointia. Glastonilla on Suomessa kaksi toimistoa ja tässä tehtävässä asemapaikkasi on Tampereella, joskin osittainen etätyö on myös tehtävässä mahdollista.

Pääsääntöiset työtehtäväsi:

Automaatiosuunnittelu - Osallistut aktiivisesti yhdessä tiimisi kanssa suunnitteluprojekteihin, joissa oma roolisi painottuu PLC-ohjelmointiin sekä järjestelmien parametrointiin. Riippuen osaamistasostasi pääset myös mukaan räätälöityjen ratkaisujen suunnitteluun, joissa pääset haastamaan itseäsi vahvemmin ohjelmoinnin parissa.

Käyttöönotot - Glastonin ratkaisut lähetetään tuotannosta maailmalle ja Glastonilla tarjotaan mahdollisuus myös osallistua niiden käyttöönottoihin. Yhteensä matkustuspäiviä on odotettavissa noin 30 päivää vuodessa.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. automaatiotekniikan insinööri
- Osaamista PLC-ohjelmoinnista esim. Beckhoff TwinCAT tai Siemens Tia Portal
- Säntillistä, itseohjautuvaa ja kehittymishaluista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:
- Haastavan työn ja innostavan työympäristön, jossa tarjotaan tukea kehitykseesi
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta merkittävällä toimialalla
- Tilaisuuden kerryttää myös kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työkomennusten kautta
- Hyvät työsuhde-edut: mm. Virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon
- Asiantuntevat ja mukavat kollegat
- Etätyömahdollisuudet

Lasinjalostuksen edelläkävijänä ja visionäärinä Glaston on 150 vuoden historiansa aikana kehittynyt perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä maailman johtavaksi lasinjalostusteollisuuden teknologia-osaajaksi. Kehityksen keskiössä ovat Glastonin työnantajalupaukset: panostus yksilöiden sekä yhteisön kasvuun ja kehitykseen, sitoutuneisuus ja vastuullisuus sekä paras mahdollinen asiakaskokemus.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 12.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/81815/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Glastonista voit lukea lisää osoitteessa: https://glaston.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Puhelimitse tavoitat parhaiten ke 5.5. klo 15-16 ja ke 12.5. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Glastonin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus