Opiskelijatöihin.fi

Imoon

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.5.2021

Työpaikan lähiosoite
-- --, --

Lisätietoja antaa
Roosa Lönnqvist, +358 50 421 0255, roosa.lonnqvist@atalent.fi

Myyntiedustaja

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: kokoaikainen ja vakituinen
Sijainti: Pirkanmaan alue
Positioluokka: Myynti (kaupallinen)
Haku-DL: tiistai 11.5.2021

Imoon on nuorekas ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka yhdistää uusimman tekniikan esteettiseen valaistukseen valovoimasta ja taloudellisuudesta tinkimättä. Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail -alalla. Oman tuotantonsa ansiosta Imoon pystyy tarjoamaan asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä sekä kustannus- ja energiatehokkaita ratkaisuja tilojen valaisuun. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuolisesti myymälä- liiketila-, toimisto- ja teollisuusvalaistukseen.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa ja Imoonin valaistusratkaisuja käytetään jo 50 maassa. Yritys jatkaa myös kansainvälisen toimintansa laajentamista ja tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tšekin tasavallassa, Turkissa, Etelä-Afrikan tasavallassa ja Suomessa sekä yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta Euroopassa ja Amerikassa. Lue Imoonista lisää täältä: https://www.imoon.fi/

Imoon etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä ja motivoitunutta Myyntiedustajaa vastaamaan myynnistä ja asiakkuuksista Pirkanmaan alueella. Tässä monipuolisessa roolissa pääset vastaamaan alueesi uusasiakashankinnasta sekä nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, vähittäiskaupat ja erikoisliikkeet sekä erilaiset teollisuuden toimijat. Imoonin myyntitiimi koostuu lisäksesi kolmesta muusta myyntiedustajasta eri alueilla, joiden kanssa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä esimerkiksi digitaalisten kanavien kautta.

Myyntiedustajan roolissa vastaat koko myyntiprosessista prospektoinnista kaupan closaamiseen ja asiakkuuden kehittämiseen pidemmällä aikavälillä. Päivittäisessä arjessa olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin ja sovit tapaamisia kasvokkain. Tapaamisissa kartoitat asiakkaan tilannetta ja tarjoat tarpeeseen sopivia kokonaisvaltaisia valaistusratkaisuja. Kaupan syntyessä huolehdit tarvittavista toimenpiteistä prosessin loppuun viemiseksi. Arvostamme myös aktiivisuuttasi tarttua toimeen tilanteissa, joissa valaisimien asennukseen kaivataan lisää käsipareja.

Tässä tehtävässä menestyt rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella sekä vahvoilla vuorovaikutustaidoilla. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen myynnin parista, mutta kokemustasi tärkeämpää on motivaatio vuorovaikutteista myyntityötä kohtaan ja halu löytää oikeat ratkaisut kunkin asiakkaan tarpeeseen. Saat vapaat kädet rakentaa oman kalenterisi ja tehdä tehokasta myyntiä juuri itsellesi sopivalla tavalla, joten odotamme sinulta myös itseohjautuvaa työskentelyotetta. Imoon perehdyttää sinut tehtävään ja valaistustuotteiden maailmaan. Visuaalisesta silmästä ja valaistukseen liittyvästä ymmärryksestä ja kokonaisuuksien hahmottamisesta on kuitenkin etua tehtävän haltuunotossa. Huomioithan myös, että työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia.

Sinulta odotamme:
- Aikaisempaa kokemusta B2B tai B2C myynnin parista sekä motivaatiota myyntityötä kohtaan
- Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelytyyliä, halua oppia uutta sekä avointa ja rohkeaa asennetta
- Sujuvaa suomen kielen osaamista ja vähintään kirjallista englannin kielen ymmärrystä
- MS Office taitoja ja ajokorttia

Imoon tarjoaa sinulle:
- Joustavan ja itsenäisen roolin, jossa pääset itse määrittämään missä ja miten myyntiä kannattaa tehdä. Imoonilla ei harrasteta mikromanageerata, vaan lopputulos ratkaisee
- Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan erilaisten asiakkaiden ja laadukkaiden tuotteiden parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten projektien ja modernien valaistusratkaisujen maailmassa
- Roolin, jossa pääset edesauttamaan asiakasyritysten myynnin kehitystä ja vaikuttamaan kuluttajien ostokokemukseen valovoimaisilla ratkaisuilla

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään tiistaihin 11.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/82037/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.
Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Imoonin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 30.4. klo 12-13 ja 6.5. klo 12-13.
Www

Jaa ilmoitus