Opiskelijatöihin.fi

Touhula Varhaiskasvatus

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
08/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Rautaniementie 1 70840, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Ylinen p. 010 325 8643 hanna.ylinen@touhula.fi

Varhaiskasvatuksen opettaja

Työtehtävän kuvaus Tervetuloa töihin Touhulaan! Haemme ensi syksyksi varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Rautaniemeen Kuopioon!

Touhula Rautaniemessä on monenlaisia liikuntamahdollisuuksia niin sisällä kuin ulkona. Talvisin käymme hiihtämässä ja luistelemassa päiväkodin lähellä. Yhteistyökumppanimme Kuopion Palloseura KuPS järjestää jalkapallokoulun lapsille muutaman kerran vuodessa.
Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunnan ohella luonnon läheisyys. Retkeilemme viikoittain lähellä olevissa metsissä. Kasvattajistamme löytyy Metsämörri-osaajia, joten teemme Metsämörri-retkiä säännöllisesti. Peikkometsän puisto on aivan päiväkotimme vieressä, ja käymme siellä usein liikkumassa ja leikkimässä.
Järjestämme päiväkodissa säännöllisesti yhteisiä aamu- ja välipaloja sekä erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia, kuten esimerkiksi isovanhempien päivän sekä joulu- ja kevätjuhlan.Voit tutustua lisää päiväkotimme toimintaan Touhula Rautaniemen facebook sivujen kautta.

Haettava tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, työt alkavat elokuussa 2021. Huomioimme mielellämme myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat! Varhaiskasvatuksen opettajan työn kautta sinulla on halutessasi erinomaiset etenemismahdollisuudet apulaisjohtajaksi ja annamme siihen täyden tuen.

Pedagogiikan kehittäminen on meille tärkeää ja pääset aidosti osallistumaan ja vaikuttamaan siihen. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi. Se auttaa sinua toiminnan suunnittelussa ja pedagogisessa arvioinnissa. Peda-palaverit ovat meillä tärkeä osa pedagogiikan johtamista ja niissä saat loistavaa vertaistukea työhösi. Viihdyt meillä, mikäli sydämesi sykkii onnellisen lapsuuden luomiselle ja itsesi kehittämiselle.

Työntekijämme viihtyvät meillä, koska
• Annamme aktiivisuudelle ja ideoille tilaa, joten kätesi jälki näkyy päiväkodin toiminnassa.
• Teeman mukainen toiminta mahdollistaa vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi hyödyntämisen.
• Pedagoginen vuosisuunnitelmamme Touhula Rytmi tukee toiminnan suunnittelua ja arviointia.
• Työntekijöillemme järjestetään säännöllisesti sisäisiä peda-koulutuksia. Lisäksi tuemme osaamisen kehittämistä stipendein.
• Tarjoamme Eazybreak-henkilöstöetua 200 €/vuosi. Etu on käytettävissä mm. liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan tai hammashoitoon
• Panostamme kattavaan ja suunniteltuun perehdytykseen.

Viihdyt meillä, mikäli

• Haluat olla luomassa onnellista lapsuutta.
• Olet ennakkoluuloton ja aktiivinen oman työsi kehittämisessä.
• Tiedät, että hyvinvointi on jokaisen meidän vastuulla ja olet mukana edistämässä yhteisösi hyvinvointia.
• Avoin ja rakentava vuorovaikutus ovat osa toimintatapojasi.

 Tehtävä edellyttää kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä moitteettoman rikostaustaotteen esittämistä.
Huomioithan että tehtävä täytetään heti soveltuvan työntekijän löytyessä!
Www

https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3983/

Jaa ilmoitus