Opiskelijatöihin.fi

Touhula Varhaiskasvatus

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
08/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Sipulikatu 8 70820, Kuopio

Lisätietoja antaa
Heidi Miettinen p. 010 325 8711 heidi.miettinen@touhula.fi

Varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Märssykori

Työtehtävän kuvaus Hei sinä motivoitunut ja ennakkoluuloton varhaiskasvatuksen opettaja, tule meille töihin!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa ensi syksyksi Touhula Märssykoriin Kuopioon! Haettanva tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, työt alkavat elokuussa 2021.Touhula Märssykori sijaitsee Kuopiossa Saaristokaupungissa. Olemme neliryhmäinen seikkailuun painottuva päiväkoti.Retkeilemme jokaisen ryhmän kanssa viikoittain lähiympäristössä sijaitseviin puistoihin sekä metsäalueille. Toiminnassamme haluamme vahvistaa jokaisen lapsen itsetuntoa, omien taitojen kartuttamista, vahvistaa suhdetta omaan ympäristöön sekä luontoon ja antaa kokemuksen yhteenkuuluvuudesta. Olethan sinäkin valmis heittämään itsesi likoon ja tuomaan villeimmätkin ideat toteuttavaksi? Astu rohkeasti mukaan seikkailuun!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka auttaa sinua toiminnan suunnittelussa, kehittämisessä ja arvioinnissa. Meillä on muutenkin loistavat työkalut ja Rytmin lisäksi työsi tukena on mm. ryhmäsuunnitelma, Rytmipolku ja TouGo-sovellus. Pedagogiikan kehittäminen on meille tärkeää ja pääset aidosti osallistumaan ja vaikuttamaan siihen. Peda-palaverit ovat meillä tärkeä osa pedagogiikan johtamista ja niissä saat loistavaa vertaistukea työhösi. Työ on tiimityötä, saat aina tukea ja apua. Pienryhmätoiminta rytmittää päiväkotimme arkea ja mahdollistaa sensitiivisen ja yksilöllisen kohtaamisen lapsiryhmissä.  Mikäli sydämesi sykkii onnellisen lapsuuden luomiselle niin tervetuloa meidän tiimiimme!

Etumme sinulle ovat:

Eazybreak-etua 200 €/vuosi. Etu on käytettävissä liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan tai hammashoitoon.

Monipuoliset sisäiset koulutukset. Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä myös koulutusstipendein.

Yleis- ja työterveyslääkäritasoisen työterveyshuollon Mehiläisessä.

Työyhteisön virkistysrahan, jonka käytöstä päiväkoti päättää itse.

Kattavan ja suunnitellun perehdytyksen.

Työasusteita ja taukotarjoilut.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemus viimeistään 16.5 mennessä. Huomioimme mielellämme myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat.Huomioithan että tehtävä voidaan täyttää heti soveltuvan työntekijän löytyessä.

Edellytämme työntekijältä kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä voimassa olevan rikostaustaotteen esittämistä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!
Www

https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3982/

Jaa ilmoitus