Opiskelijatöihin.fi

Touhula Varhaiskasvatus

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
08/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Risulantie 1 71800, Siilinjärvi

Lisätietoja antaa
Laura Pirinen p. 010 325 8646 laura.pirinen@touhula.fi

Varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Siilinjärvi

Työtehtävän kuvaus Tervetuloa Touhula Siilinjärvelle! Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteiseen ensi syksyksi.

Touhula Siilinjärvi on liikuntapäiväkoti keskustan tuntumassa Risuharjulla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkodin tilat ovat uudet ja lasta liikkumaan innostavat. Päiväkodin lähiympäristössä on myös useita puistoja sekä hyviä kävelyreittejä, joissa käymme liikkumassa.Päiväkotimme lapset ovat touhukkaita ja aktiivisia liikkujia. Lastemme suosituimpia liikunnallisia leikkejä ovat jalkapallo, polttopallo ja musiikkijumppa.Retkeilemme paljon ja hyödynnämme lähiympäristöstä Mantun kenttää ja salia liikunnallisissa aktiviteeteissa. Teemme retkiä myös laiva- ja autopuistoon, metsään sekä kirjastoon. Vierailemme myös vanhusten palvelutaloissa.Päiväkodissamme erityistä lasten mielestä yhdessä leikkiminen, askartelu ja jalkapallo. Aikuisten mielestä erityistä Touhula Siilinjärvessä on kiva ilmapiiri, yhteiset musiikki- ja jumppatuokiot sekä yhteistyö ilman lapsiryhmärajoja.

Haettava tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, työt alkavat elokuussa 2021. Huomioimme mielellämme myös valmistumisvaiheeessa olevat opiskelijat.Tehtävä edellyttää kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä moitteettoman rikostaustaotteen esittämistä.
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi. Se auttaa sinua toiminnan suunnittelussa ja pedagogisessa arvioinnissa.
Meillä on muutenkin loistavat työkalut ja Rytmin lisäksi työsi tukena on mm. ryhmäsuunnitelma, Rytmipolku ja TouGo-sovellus. Pedagogiikan kehittäminen on meille tärkeää ja pääset aidosti osallistumaan ja vaikuttamaan siihen. Peda-palaverit ovat meillä tärkeä osa pedagogiikan johtamista ja niissä saat loistavaa vertaistukea työhösi. Työ on tiimityötä, saat aina tukea ja apua. Pienryhmätoiminta rytmittää päiväkotimme arkea ja mahdollistaa sensitiivisen ja yksilöllisen kohtaamisen lapsiryhmissä. 

Työntekijämme valitsen Touhulan, koska

Annamme aktiivisuudelle ja ideoille tilaa, joten jokaisen työntekijän käden jälki näkyy päiväkodin toiminnassa.

Päiväkodin teeman mukainen toiminta mahdollistaa vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden hyödyntämisen.

Pedagoginen vuosisuunnitelma Touhula Rytmi tukee toiminnan suunnittelua ja arviointia.

Järjestämme säännöllisesti sisäisiä peda-koulutuksia. Lisäksi tuemme osaamisen kehittämistä stipendein.

Tarjoamme Eazybreak-henkilöstöetua 200 €/vuosi. Etu on käytettävissä liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan tai hammashoitoon

Panostamme kattavaan ja suunniteltuun perehdytykseen.Viihdyt meillä, mikäli

Haluat olla luomassa onnellista lapsuutta.

Olet ennakkoluuloton ja aktiivinen oman työsi kehittämisessä.

Tiedät, että hyvinvointi on jokaisen vastuulla ja haluat olla mukana edistämässä yhteisösi hyvinvointia.

Avoin ja rakentava vuorovaikutus ovat osa toimintatapojasi.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 16.5 mennessä .Huomioithan että tehtävä voidaan täyttää heti soveltuvan työntekijän löytyessä.

Kysy rohkeasti lisää!
Www

https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3981/

Jaa ilmoitus