Opiskelijatöihin.fi

Touhula Varhaiskasvatus

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
08/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Pirtinkaari 13 70820, Kuopio

Lisätietoja antaa
Heidi Miettinen p. 010 325 8711 heidi.miettinen@touhula.fi

Varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Saaristokaupunki

Työtehtävän kuvaus Hei sinä motivoitunut ja ennakkoluuloton varhaiskasvatuksen opettaja, tule meille töihin!

Haemme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa ensi syksyksi Touhula Saaristokaupunkiin. Haettavat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia, työt alkavat 9.8.2021. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen minkäikäisten lasten ryhmään haluat työskentelemään.
Touhula Saaristokaupunki on neliryhmäinen, lämminhenkinen ja aktiivinen liikuntapäiväkoti Pirtin asuinalueella. Päiväkotimme sijaitsee lähellä pieniä metsäalueita, joita hyödynnämme retkeillessämme ja tutkiessamme luontoa. Liikunta on osa päiväkotimme jokapäiväistä toimintaa ja se lomittuu arjen puuhiin niin sisälllä kuin ulkonakin. Ryhmillä on vuorotellen jumppatuokiot ja liikuntavälineistö on aina lasten saatavilla. Talossamme on lähdetty lisäämään 5-vuotiaitten lasten aktiisuutta ReimaGo toiminnan kautta. Aktiivisuusrannekkeiden avulla olemme pystyneet todentamaan yksilöllisesti päivän aikana otetut askeleet sekä innostamaan lapsia liikkumaan enemmän. Käymme liikkumassa säännöllisesti myös lähistöllä sijaitsevilla jalkapallo ja koripallokentillä. Meillä käy lasten ilona myös kirjastoauto! Päiväkotimme ruoka valmistetaan Touhulan omassa keittiössä Hiltulanlahdessa. Meillä on siis tarjolla aina itse tehtyä, monipuolista ja maistuvaa ruokaa.
Päiväkotimme tilat ovat värikkäät, valoisat ja viihtyisät, päiväkotiin tehtiin pintaremontti juuri viime syksynä. Työmatkat sujuvat jouhevasti keskustasta bussilla 20 minuutissa ja omalla autolla 10 minuutissa. Meillä on sitoutunut, aktiivinen työporukka ja liikunta näkyy arjessamme päivittäin Toivomme että olet kiinnostunut myös ympäristö- ja luontokasvatuksesta. Toivomme joukkoomme energisiä, oma-aloitteisia ja aktiivisia opettajia !Tule kanssamme liikuttamaan lapsia!
Saat lisätietoa toiminnastamme Touhula Saaristokaupungin facebook sivuilta!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka auttaa sinua toiminnan suunnittelussa, kehittämisessä ja arvioinnissa. Meillä on muutenkin loistavat työkalut ja Rytmin lisäksi työsi tukena on mm. ryhmäsuunnitelma, Rytmipolku ja TouGo-sovellus. Pedagogiikan kehittäminen on meille tärkeää ja pääset aidosti osallistumaan ja vaikuttamaan siihen. Joka toinen viikko meillä pidetään Peda-palaveri ja ne ovat tärkeä osa pedagogiikan johtamista, niissä saat loistavaa vertaistukea työhösi. Työ on tiimityötä, saat aina tukea ja apua. Pienryhmätoiminta rytmittää päiväkotimme arkea ja mahdollistaa sensitiivisen ja yksilöllisen kohtaamisen lapsiryhmissä.  Mikäli sydämesi sykkii onnellisen lapsuuden luomiselle niin tervetuloa meidän tiimiimme!

Etumme sinulle ovat:

Eazybreak-etua 200 €/vuosi. Etu on käytettävissä liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan tai hammashoitoon.

Monipuoliset sisäiset koulutukset. Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä myös koulutusstipendein.

Yleis- ja työterveyslääkäritasoisen työterveyshuollon Mehiläisessä.

Työyhteisön virkistysrahan, jonka käytöstä päiväkoti päättää itse.

Kattavan ja suunnitellun perehdytyksen.

Työasusteita ja taukotarjoilut.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemus viimeistään 18.5 mennessä. Huomioimme mielellämme myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat.Huomioithan että tehtävä voidaan täyttää heti soveltuvan työntekijän löytyessä.

Edellytämme työntekijältä kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä voimassa olevan rikostaustaotteen esittämistä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Www

https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3962/

Jaa ilmoitus