Opiskelijatöihin.fi

Touhula Varhaiskasvatus

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
08/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Puutarhatie 7 81100, Kontiolahti

Lisätietoja antaa
Katja Peiponen p. 010 325 8603 katja.peiponen@touhula.fi

Varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Kontiolahti

Työtehtävän kuvaus Tervetuloa Touhula Kontiolahdelle! Haemme varhaiskasvatuksen opettajia vakituisiin työsuhteisiin ensi syksyksi.

Touhula Kontiolahti on neljäryhmäinen, lämminhenkinen ja liikuntapainotteinen päiväkoti Kontiolahden Kirkonkylällä. Päiväkotimme sijaitsee lähellä monipuolisia liikunta-alueita joita hyödynnämme viikoittain retkeillessämme ja tutkiessamme luontoa. Käymme usein lähistöllä olevalla urheilukentällä, leikkipuistossa, jäähallilla ja hiekkarannalla. Liikunta on osa jokapäiväistä toimintaa ja se lomittuu arjen puuhiin niin sisällä kuin ulkonakin. Meillä valoisat, avarat ja viihtyisät tilat sekä iso jumppasali. Tiloista on mahdollista joustavasti rakentaa erilaisia oppimisympäristöjä. Tarjoamme lapsille virikkeellistä toimintaa ja asiakastyytyväisyys lukemamme ovatkin korkeat. Työmatkat meille pääsee kulkemaan näppärästi omalla autolla tai bussilla.
Haettavat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia, työt alkavat elokuussa 2021. Meillä on haussa nyt useita varhaiskasvatuksen opettajan paikkoja syksyyn, koska kaikissa ryhmissä tulee olemaan kaksi opettajaa per ryhmä. Joka ryhmässä työskentelee yhteensä kolme kasvattajaa. Etsimme tiimiimme pedagogiikkaan keskittyviä opettajia, joilla on halua kehittyä omassa työssään ja kehittää toimintaa. Meillä on keskusteleva ja ihana työyhteisö johon toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi. Huomioimme mielellämme myös valmistumisvaiheeessa olevat opiskelijat.Tehtävä edellyttää kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä moitteettoman rikostaustaotteen esittämistä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Työsi tukena on Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi. Se auttaa sinua toiminnan suunnittelussa ja pedagogisessa arvioinnissa.
Meillä on muutenkin loistavat työkalut ja Rytmin lisäksi työsi tukena on mm. ryhmäsuunnitelma, Rytmipolku ja TouGo-sovellus. Pedagogiikan kehittäminen on meille tärkeää ja pääset aidosti osallistumaan ja vaikuttamaan siihen. Peda-palaverit ovat meillä tärkeä osa pedagogiikan johtamista ja niissä saat loistavaa vertaistukea työhösi. Työ on tiimityötä, saat aina tukea ja apua. Pienryhmätoiminta rytmittää päiväkotimme arkea ja mahdollistaa sensitiivisen ja yksilöllisen kohtaamisen lapsiryhmissä. 

Työntekijämme valitsen Touhulan, koska

Annamme aktiivisuudelle ja ideoille tilaa, joten jokaisen työntekijän käden jälki näkyy päiväkodin toiminnassa.

Päiväkodin teeman mukainen toiminta mahdollistaa vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden hyödyntämisen.

Pedagoginen vuosisuunnitelma Touhula Rytmi tukee toiminnan suunnittelua ja arviointia.

Järjestämme säännöllisesti sisäisiä peda-koulutuksia. Lisäksi tuemme osaamisen kehittämistä stipendein.

Tarjoamme Eazybreak-henkilöstöetua 200 €/vuosi. Etu on käytettävissä liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan tai hammashoitoon

Panostamme kattavaan ja suunniteltuun perehdytykseen.Viihdyt meillä, mikäli

Haluat olla luomassa onnellista lapsuutta.

Olet ennakkoluuloton ja aktiivinen oman työsi kehittämisessä.

Tiedät, että hyvinvointi on jokaisen vastuulla ja haluat olla mukana edistämässä yhteisösi hyvinvointia.

Avoin ja rakentava vuorovaikutus ovat osa toimintatapojasi.

Huomioithan että tehtävä voidaan täyttää heti soveltuvan työntekijän löytyessä.

Kysy rohkeasti lisää!
Www

https://rekry.varhaiskasvatus.com/MepRekry/Application/Index/3976/

Jaa ilmoitus