Opiskelijatöihin.fi

SYNLAB

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
17.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Kouvolankatu 3 45100, Kouvola

Lisätietoja antaa
Terhi Toivonen 050 4525521

Röntgenhoitaja

Työtehtävän kuvaus Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme tositarkoituksella kivaa kaveria röntgenhoitajaksi Kouvolan toimipisteeseen. Voit olla valmistumassa oleva röntgenhoitaja tai kokenut konkari. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältä.

Olet tietenkin ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Röntgenhoitajaksi voi tulla, mutta persoona pitää olla.

Toimipisteessä tehdään pääasiassa magneettitutkimuksia. Aiempi kokemus magneettitutkimuksista ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä nimetyn vastuuparin.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan sekä bonusjärjestelmän, joka koskee ihan jokaista työntekijäämme. Bonusten ansiosta ahkeruus ja osaaminen palkitaan ilman ylityötunteja. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista sekä mainioista etenemismahdollisuuksista urallasi.

KIINNOSTUITKO?

Olisiko meillä yhteinen tulevaisuus? Lähetä hakemuksesi https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?da10b08a viimeistään 17.5. (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Terhi Toivonen numerossa 050 4525521 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16) tai sähköpostilla terhi.toivonen@synlab.fi.
Www

https://www.synlab.fi/rontgenhoitaja-kouvola-2/

Jaa ilmoitus