Opiskelijatöihin.fi

Oy Ur&Penn Finland AB

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.5.2021

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus
Kaupan alan TES

Haku päättyy
16.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Matkuksentie 60 70800, Kuopio

Lisätietoja antaa
Aluepäällikkö Jutta Strohmayer 0504068781

Myyjä 4h/vk

Työtehtävän kuvaus Nyt Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä mukaan energiseen joukkoomme. Haemme 4h/viikkotyötuntisopimuksella myyjää Kuopioon Matkukseen. Huomioithan, että kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde eikä kesätyö. Kesällä on kuitenkin mahdollisuus tehdä enemmän tunteja kuin 4h/vko.
Myyjänä Ur&Pennillä työskentelet itsenäisesti aktiivisen myynnin parissa. Työ on vuorotyötä, joka sijoittuu kaikille viikonpäiville aamu- sekä iltavuoroille. Ur&Pennillä vastaat myymälän päivittäisestä pyörittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa, ja huolehdit, että myymälä on edustava ja konseptin mukainen.
Työssäsi vastaat:
- asiakaspalvelusta
- kaupan yleisilmeestä ja varastosta
- kellojen yksinkertaisista huoltotoimenpiteistä
- kassatyöskentelystä
- korvien rei'ityksestä
- lisämyynnistä
- tuotetäydennyksistä

Etsimme Sinua, jolla on intohimona myyminen ja asiakaspalvelu, ja haluat työskennellä kellojen ja korujen parissa myymälässämme. Olet tiimipelaaja voittaja-asenteella ja haluat luoda täydellisen asiakaspalvelukokemuksen joka kerta. Haluat kasvaa ja kehittää osaamistasi haastamalla itseäsi joka päivä parempaan tulokseen. Haluamme, että sinä, kuten muut tiimipelaajamme koet tuotteidemme myymisen omaksesi. Sinä olet reipas, oma-aloitteinen, joustava ja vastuuntuntoinen. Lisäksi ruotsin ja englannin kielen osaaminen lasketaan eduksi.
Www

https://uropenn.se/jobb-finland/

Jaa ilmoitus