Opiskelijatöihin.fi

Metos Oy Ab

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
18.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Putkitie 4 79130, Sorsakoski

Lisätietoja antaa
Olli-Pekka Torvinen, p. 020 4394 909

Tuotantoinsinööri

Työtehtävän kuvaus METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja-kalusteita. Tehtävämme on auttaa ammattikeittiöitä menestymään. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Haemme vakituista tuotantoinsinööriä Sorsakoskelle

Tuotantoinsinöörinä teet tuotannolle kalusteiden valmistuskuvat, ylläpidät ja kehität standardituotteiden rakennekuvia sekä osallistut tuotekehitykseen.

Suunnittelumme käytössä ovat nykyaikaiset mallinnus- ja PDM -järjestelmät, joiden ansiosta tilaukset siirtyvät nopeasti tuotantoon. Suunnittelussa keskitymme tuotteidemme käytettävyyden jatkuvaan parantamiseen uusinta teknologiaa hyödyntäen. Oman tuotesuunnittelutiimimme, tuotantomme ja asiakkaidemme lisäksi yhteistyökumppaneinasi ovat konsernimme lukuisat tuotetehtaat ympäri maailmaa.

Tehtävä edellyttää sinulta AMK-insinöörin koulutusta ja jonkin verran aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä ja mielellään myös ohutlevytuotannosta. Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksiasi ovat:

- 3D-CAD-työkalujen hallinta sekä kokemus PDM -järjestelmistä
- itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, joustavuus ja yhteistyökyky
- SAP kokemus ja Inventor-mallinnuksen osaaminen luetaan eduksesi
- englannin kielen taito

Metos tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa tiimissä, jossa on mahdollista oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi. Haluamme tiimiimme yhden innostuneen ja motivoituneen jäsenen lisää.

Tule mukaan, otamme sinut ilolla vastaan ja perehdytämme sinut huolella tehtäviisi.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta ja kerromme tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 18.5.2021. Saat lisätietoja tehtävän esimieheltä tehdaspäällikkö Olli-Pekka Torviselta p. 020 4394 909.

Www

https://www.metos.fi/avoimet-tyopaikat/

Jaa ilmoitus