Opiskelijatöihin.fi

Valio

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Syyskuussa 2021

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Meijeritie 6 00370, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anni Rajalahti (+358 50 3071 210, anni.rajalahti[ät]atalent.fi)

Trainee, Digital Marketing

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Täysipäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva
Aloitus: Syyskuu 2021
Sijainti: Meijeritie 6, 00370 Helsinki
Haku-DL: Torstai 20.5.2021

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa aina meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä. Tutustu meihin lisää osoitteessa: https://www.valio.fi/.

Etsimme nyt Digital Marketing Traineeta täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Valion pääkonttorille Helsingin Pitäjänmäkeen! Tässä tehtävässä liityt osaksi viisihenkistä sisältömarkkinointitiimiä, jonka opastuksessa pääset kehittymään kuluttajille suunnatun digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon parissa. Työskentelet erilaisissa markkinointiprojekteissa, kuten tuotelanseerausten, kuluttajasisältöjen ja tapahtumien suunnittelussa sekä muissa markkinoinnin ad-hoc tehtävissä. Päivittäistä arkeasi värittävät monipuoliset työtehtävät, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto, sisältösuunnittelu ja analytiikan seuranta. Teemme markkinointia vahvasti datapohjaisesti, joten tulet oppimaan paljon myös esimerkiksi hakukone-, verkkosivusto- ja someanalytiikasta sekä markkinoinnin automaatiosta. Markkinoinnin lisäksi trainee-jakso sisältää noin neljän kuukauden työkierron myynnin puolelle, jossa pääset työskentelemään myynnin avustavissa tehtävissä ja tutustumaan syvällisemmin paitsi asiakkaiden tarpeisiin, myös liiketoimintaamme. Tehtävässäsi et jää yksin, vaan saat tukea oppimiseen osaavilta ja ystävällisiltä kollegoiltasi. Sinun ei siis tarvitse olla valmis tekijä, vaan Valiojengi tarjoaa sinulle eväitä oman asiantuntijuutesi kehittämiseen ja urapolkusi rakentamiseen.

Etsimämme trainee on yhteistyötaitoinen tekijä, joka tarttuu työtehtäviin määrätietoisesti ja draivikkasti. Työsi ydintä on sisältöjen suunnittelu ja kirjoittaminen, joten tarvitset sujuvaa kynää ja kykyä soveltaa pääviestejä eri kanaviin. Sisältömarkkinointitiimi työskentelee vilkkaasti erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vahvat vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen. Toivomme sinulta itseohjautuvaa työskentelyotetta ja rohkeutta tuoda uudet ideat ja näkemykset esiin. Meille motivaatio ja halu kehittyä alalla ovat kaiken keskiössä, joten arvostamme erityisesti intohimoa työskennellä ruoka-aiheisen sisällöntuotannon parissa. Vauhdikkaassa arjessamme viihtyy muutosmyönteinen tekijä, joka ei säikähdä nopeatempoista arkea, vaan mukautuu muutoksiin myönteisesti ja osaa johtaa menestyksekkäästi niin omaa kuin tarvittaessa myös muidenkin työtä.

Tämä työtehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen. Trainee-jakso kestää yhteensä 12 kk, jonka aikana perehdyt Valion liiketoimintaan ja kasvatat ammatillista osaamistasi valitussa tehtävässä. Trainee-jakson jälkeen jatkat työtehtäviäsi tutuksi tulleessa tiimissä asiantuntijana. Aloitus tehtävässä on syyskuussa 2021. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme, Valio Oy:n, palvelukseen.

Odotamme sinulta:
-Relevanttia korkeakoulutaustaa kaupallisten tai yhteiskuntatieteen opintojen parista
-Motivaatiota kehittyä digitaalisen markkinoinnin parissa, sekä halua tutustua myyntiin
-Intohimoa ruoka-aiheiseen sisällöntuotantoon sekä sujuvaa kynää
-Itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä rohkeutta tuoda uusia ideoita esiin
-Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi luemme:
-Ruotsin kielen taidon
-Aiemman kokemuksen digitaalisen markkinoinnin tai sisällöntuotannon parista
-Osaamisen sisällönhallintajärjestelmien, digitaalisen markkinoinnin (SEO, Web Analytics) tai mainonnan työkaluista (SEA, Facebook Ads Manger, LinkedIn)

Valio tarjoaa:
-Mielenkiintoisen roolin, jossa oppimisesi varmistetaan käytännössä: pääset työskentelemään rinta rinnan markkinoinnin ja myynnin asiantuntijoiden kanssa
-Merkityksellisen työn tunnettujen brändien ja dataohjatun markkinoinnin parissa
-Työsi tueksi henkilökohtaisen mentorin, joka on kokeneempi valiolainen
Innostavan mission - paremman elämän palveluksessa- jonka ansiosta saat mahdollisuuden vaikuttaa niin suomalaiseen ruokakulttuuriin kuin oman työsi sisältöön
-Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi
-Työpaikan iloisessa, yhteisöllisessä ja hulvattomassa valiojengissä, jossa kannustetaan työntekijöitä kokeilukulttuuriin ja uuden oppimiseen
-Mahdollisuudet yhdistää työ ja vapaa-aika omaa hyvinvointiasi tukevalla tavalla
-Kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet

Hae mukaan Valion trainee -ohjelmaan paremman elämän palvelukseen lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään torstaina 20.5.2021 osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/82917/create/ . Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Anni Rajalahti (+358 50 307 1210, anni.rajalahti[at]atalent.fi). Soittoajat: ma 10.5. klo 15-16.30, ke 12.5. klo 13-14.30 ja ma 17.5. klo 10-11.30. Lisätietoja Valiosta työnantajana saat osoitteesta www.valio.fi ja trainee-ohjelmasta aTalentin nettisivuilta https://atalent.fi/valio-trainee-2021 sekä https://atalent.fi/blog/traineesta-oman-alan-asiantuntijaksi-3-uratarinaa-valiolta . Vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat sen sijaan https://atalent.fi/valio-trainee-usein-kysytyt-kysymykset.

Rekrytointiprosessissa etenemme seuraavanlaista hakuaikataulua noudattaen:

6.5- 20.5. Hakuaika
21.5- 31.5. Hakemusten läpikäynti & aTalentin videohaastattelut
1.6- 9.6. Valion haastattelut
10.6- 17.6. Valion HR:n organisoimat soveltuvuusarvioinnit
17.6- 22.6. Käytännön järjestelyt
Viimeistään 24.6. mennessä lopulliset päätökset + suulliset sopimukset
Www

Jaa ilmoitus