Opiskelijatöihin.fi

ProMedical

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
25.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 1B 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi)

Kliininen asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen / kokoaikainen
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Haku-DL: 25.5.

ProMedical Oy on vuonna 2002 perustettu sairaalalaitteita ja -tarvikkeita maahantuova ja jakeleva yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä, ja toimimme Suomessa yhdeksän hengen voimin. ProMedicalin henkilöstö on jakautunut ympäri Suomea ja huoltopisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, ja Oulussa. Henkilöstössämme on sopiva sekoitus terveydenhuollon laite- ja tarvikekaupan ammattilaisia, terveydenhuollon ammattilaisia, sekä kaupallista ja teknistä osaamista. Henkilöstömme ansiosta olemme erilainen ja nykyaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme.

Toimintamme periaatteena on olla enemmän kuin laitetoimittaja – tahdomme luoda todellista arvoa asiakkaillemme. Kehitämme toimintaamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti siten, että asiakkaamme saavat meiltä innovatiivisia toimivia ratkaisuja todellisiin tarpeisiinsa. Toimintamme keskiössä on arvoperusteinen terveydenhuolto (Value-Based Healthcare) ja uskomme, että terveysteknologia ja sen ympärille rakennettu laadukas prosessi ovat yksi tie kohti vaikuttavampaa terveydenhuoltoa.


Terveysteknologian suunnannäyttäjä ProMedical etsii nyt tiimiinsä Kliinistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työsi pääpaino tulee olemaan terveydenhuoltoalan kliinisen työn asiantuntemuksessa sekä tämän yhdistämisessä ProMedicalin tarjoamiin lääkinnällisiin laitteisiin. ProMedical edustaa laadukkaita ja tutkittuja tuotteita, joiden toimivuus on osoitettu kliinisessä työssä. ProMedicalin tuoteportfoliosta tulet työskentelemään muun muassa ultraäänilaitteiden, fuusiokuvantamislaitteiden ja -ohjelmistojen, kivenmurskainten, laserlaitteiden, syöpähoitolaitteiden ja dialyysituoteiden parissa. Viet ProMedicalin asiakkaille tietoa terveysteknologian kehityksestä ja siitä, miten terveysteknologian käytöllä tuetaan modernia terveydenhuoltoa. ProMedicalin asiakaskuntaa ovat kaikki Suomen sairaanhoitopiirit, joten sinulla tulee olla matkustusvalmiutta. Kliinisen asiantuntijan roolissa valtaosa asiakkailla tapahtuvasta työstä painottuu kuitenkin Suomen keski- ja eteläosaan. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin kanssa, saaden heiltä tukea omaan työhösi.

Tässä tehtävässä etsimme ennen kaikkea terveydenhuoltoalan ammattilaista, jolla on intoa ja kiinnostusta hypätä osaksi ProMedicalin tiimiä, vauhdittamaan suomalaisen terveydenhuollon kehitystä. Sinun ei tarvitse olla terveysteknolgian rautainen ammattilainen, sillä tulet saamaat kattavan koulutuksen ProMedicalin tarjoamiin ratkaisuihin. Ammattitaitoinen tiimi antaa sinulle tuen päivittäiseen tekemiseen. Matkustuksen ollessa jälleen mahdollista, pääset osallistumaan koulutuksiin ProMedicalin edustamien laitevalmistajien luona ulkomailla.

Työtehtäväsi jakautuvat pääosin kahteen osa-alueeseen:

Kliininen asiantuntijatyö - Toimit tuoteportfolion asiantuntijana ja tuet myyntitiimiä lääkinnällisten laitteiden, ohjelmistojen ja tarvikkeiden asiantuntijana. Pääset myös osallistumaan tarjousprosesseihin, kun tuoteasiantuntijuuttasi tarvitaan.

Koekäytöt, käyttöönotot ja käyttökoulutukset - Olet vastuussa lääkinnällisten laitteiden koekäyttöjen, käyttöönottojen ja käyttökoulutusten toteuttamisesta. Toimit myös tiimisi ja asiakkaidesi tukena erilaisissa laitteiden käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä. Järjestät ja koordinoit asiakkaan tiloissa koulutusta laitteiden käyttöön ja kutsut paikalle asiantuntijoita asiakkaan eri ammattiryhmistä (esim. lääkärit, sairaanhoitajat, välinehuoltajat ja lääkintätekniikka). Laadukkaalla koulutuksella olet mukana takaamassa ProMedicalin laitteiden asianmukaisen ja turvallisen käytön kliinisessä työssä.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa terveydenhuollon koulutusta, esimerkiksi sairaanhoitajan tutkintoa
- Terveydenhuoltoalan työkokemusta sekä erilaisten lääkinnällisten laitteiden ja teknologian ymmärrystä
- Yhteistyökykyistä työskentelyotetta ja hyviä kommunikointi- ja esiintymistaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa - päämiehemme ovat kansainvälisiä yrityksiä
- Valmiutta matkustaa asiakkaiden luo ympäri Suomen. Omaa autoa et tarvitse, sillä ProMedical tarjoaa sinulle vapaan autoedun.
- Katsomme eduksi erityisesti kokemuksen kirurgisesta toiminnasta

Lisäksi arvostamme:
- Asiakas- ja potilaslähtöistä näkökulmaa tekemiseen - Innostut kliinisestä työstä ja teknologian käytöstä osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa
- Oppimiskykyä - Sinulle on vaivatonta sisäistää teknisten laitteiden toiminnallisuuksia ja sinulla on luontainen kiinnostus kehittyä tämän osa-alueen parissa
- Järjestelmällisyyttä - Sinulla on kyky organisoida sekä toteuttaa laadukkaita koulutustilaisuuksia, koekäyttöjä ja käyttöönottoja, pitäen samalla projektien langat käsissäsi

Tarjoamme sinulle:
- Keskeisen roolin nuorekkaassa ja ketterässä yrityksessä, jonka tuoteportfolio sisältää innovatiivisia terveysteknologiaratkaisuja
- Kattavat työsuhde-edut, kuten vapaan autoedun ja liikuntaedun
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja käydä täydentäviä valmennuksia ja koulutuksia
- Pääsyn kehittämään ProMedicalia - kaikki työntekijät ovat tervetulleita mukaan strategian kehittämiseen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 25.05. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/83552/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

ProMedicalista voit lukea lisää osoitteessa https://www.promedical.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 20.5. klo 15-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ProMedical Oy:n palvelukseen.

ProTeamiin kuuluu tällä hetkellä yhdeksän ammattilaista. Tiimiissä on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia. Olisitko sinä kymmenes jäsen?
Www

Jaa ilmoitus