Opiskelijatöihin.fi

Valamis Group Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.5.2021

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Palkaton

Haku päättyy
30.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Koskikatu 7 A 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Sandra Rovanperä, 0456362118

Product Designer Trainee

Työtehtävän kuvaus Product Designer Trainee, Joensuu


Haemme joukkoomme Product Designer Traineeta. Design-tiimin harjoittelijana pääset osallistumaan Valamis-oppimisympäristön käyttökokemuksen kehittämiseen ja muihin designtehtäviin.

Etsimme harjoittelijaa 3-6 kk:n mittaiselle harjoittelujaksolle Joensuun toimipisteellemme. Harjoittelun tulee sisältyä harjoittelijan opiskeluihin.


Voit olla hakemamme Product Designer Trainee, jos:

-olet positiivisella asenteella varustettu innokas uuden oppija

-pidät haasteista ja haluat kehittyä

-olet luova, mutta osaat myös joustaa näkemyksissäsi

-olet hyvä hallitsemaan kokonaisuuksia, mutta sinulla on silmää myös yksityiskohdille

-olet sosiaalisesti taitava ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä

-kommunikoit sujuvasti englanniksi.


Harjoittelijalta toivomme kokemusta suunnittelutyöstä esimerkiksi omien tai kouluprojektien kautta. Harjoittelussa tarvitaan tarkkaa otetta visuaalisten yksityiskohtien suunnittelussa ja ymmärrys käyttökokemussuunnittelun menetelmistä on eduksi. Tiimimme käyttää suunnittelutyökaluna Figmaa.

Tuemme kehittymistäsi ja oppimistasi monin tavoin. Tarjoamme sinulle asiantuntevan harjoittelun ohjauksen sekä pääset osallistumaan kehittymistä tukeviin tapahtumiimme siinä missä muutkin valamislaiset.

Myös työssä viihtyminen on meille tärkeää. Pääset osallistumaan yhteisölliseen toimintaamme, mm. erilaisiin liikuntatapahtumiin ja illanviettoihin, sekä pääset työnantajan tukemana hierontaan kerran kuussa. Lue täältä, kuinka mahdollinen tuleva työkaverisi Mikko on ponnistanut UX-harjoittelijasta Senior UX Designeriksi joukossamme. Voit tutustua yrityskulttuuriimme myös Instagramin kautta.

Hakuaika päättyy 30.5.2021, mutta hae paikkaa välittömästi, sillä täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä. Harjoittelu on palkaton. Jätäthän hakemukseesi myös portfolion.


Valamis Group Oy (entinen Arcusys Oy) on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut yritys. Ennakoiva analytiikka, it-asiantuntijapalvelut ja tietojärjestelmäratkaisut ovat myös vahvaa osaamistamme. Meillä työskentelee 220 työntekijää, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, kehittyminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä asetat nämä arvot korkealle henkilökohtaisessa arvoasteikossasi.
Www

https://valamis.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=192

Jaa ilmoitus