Opiskelijatöihin.fi

Aarno

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Linnoitustie 4 A 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson puh. +358 50 3512400, mikaela.johansson@atalent.fi

Tulevaisuuden rakennusalan asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täyspäivänen, Vakituinen
Työaika: 37,5h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, neuvoteltavissa
Sijainti: Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo
Haku-DL: 23.05.2021

Aarno on uuden ajattelun insinööritoimisto. Olemme erikoistuneet mittaviin, vaikeisiin peruskorjaushankkeisiin ja ydinosaamistamme ovatkin saneerausten konsultointi ja suunnittelu avaimet käteen periaatteella. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu konsultoinnin ja suunnittelun lisäksi myös peruskorjaushankkeiden projektijohto, korjaustöiden rakennuttaminen ja valvonta, kuntoarviot- ja kartoitukset, kuntotutkimukset sekä muut asiantuntijatehtävät. Intohimomme on ratkoa vanhojen kerrostalojen saneerausten mukanaan tuomia haasteita. Toimintamme lähtee syvästä asiakasymmärryksestä: teemme työtämme ihmisille, jotta he voisivat elää onnellisena ympäristössä, joka voi hyvin. Kun vanhaa korjataan on huomioitava paitsi kunkin talon tämänhetkinen kunto ja asukkaiden toiveet tulevasta, myös talon historia, tarina ja energia, niin että kiinteistön arvo säilyy ja jopa kehittyy. Vastuullisuus, monisärmäinen ammattitaito, läpinäkyvyys ja tinkimätön laatutavoite ovatkin yrityksemme kivijalkoja.

Etsimme Aarnon dynaamiseen joukkoon tulevaisuuden rakennusalan asiantuntijaa – sellaista, joka ymmärtää kuinka tärkeää on säilyttää vanhojen talojen henki ja arvokkuus moderneja materiaaleja ja työstötapoja hyödyntäen – vaihteleviin projektitehtäviin. Tässä aidosti monipuolisessa roolissa vastaatkin eri peruskorjaushankkeiden avustavista projektitehtävistä ja niiden keskinäisestä koordinoinnista joko itsenäisesti tai tiiviissä yhteistyössä kokeneemman projektiasiantuntijan kanssa.

Tehtäväkenttäsi käsittää seuraavat aspektit:
- Peruskorjaushankkeiden hanke- ja toteutussuunnittelu, esim. urakkaneuvottelut, rakennesuunnittelu
- Peruskorjaushankkeiden rakennuttaminen ja valvonta
- Hankkeiden taloudellinen ja aikataulullinen seuranta
- Yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, esim. infotilaisuudet

Jokaisessa talossa on oma tunnelmansa. Kun vanhaa korjataan on huomioitava paitsi kunkin talon tämänhetkinen kunto ja asukkaiden toiveet tulevasta, myös talon historia, tarina ja energia. Perinteitä kuitenkin saa ja kannattaa haastaa modernisaation keinoin. Mielenkiintosi ja alati kehittyvän osaamisesi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua erilaisiin hankekokonaisuuksiin – tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää. Riippumatta tehtäväkentän laajuudesta tai sen painotuksesta, keskeisin tavoitteesi on auttaa varmistamaan, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat, mutta kiinteistöjen arvo säilyy ja jopa kehittyy.

Tässä tehtävässä teet siis tiivistä yhteistyötä paitsi sisäisten, myös eri ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet reipas, sosiaalinen ja palvelualtis. Aarno arvostaa paitsi vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös maalaisjärkeä ja ammattiylpeää tekemistä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea laatutietoinen ja muutenkin huolellinen lähestymistapa. Panostat siis paitsi työhösi, myös oman osaamisen kehittämiseen ja hoidat kaikki asiat loppuun asti kunnolla. Voit olla opintojesi loppupuolella tai vastavalmistunut rakennus- tai diplomi-insinööri vailla aiempaa relevanttia kokemusta vastaavista projektitehtävistä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla valmis oppimaan uutta ja haastamaan perinteitä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua mittavissa ja haastavissa peruskorjaushankkeissa!

Sinulta odotamme:
- Rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai DI)
- Hyviä viestinnällisiä valmiuksia suomeksi ja englanniksi
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksesi katsomme:
- Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennusalalta, mieluiten korjaushankkeista
- Rakennesuunnitteluosaamisen sekä näppituntuman suunnittelutyökaluihin, esim. AutoCAD

Aarno tarjoaa sinulle:
- Vaihtelevan projektityön mittavissa ja merkittävissä hankkeissa.
- Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä projektiosaajana aina projekti-insinööristä päälliköksi.
- Aidon mahdollisuuden paitsi haastaa itseäsi (umpi)vaikeissa hankkeissa, myös onnistua omassa työssä: sopivasti töitä, tarvittavat työkalut ja riittävästi tukea!
- Mukavan ja rennon työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.
- Kilpailukykyisen palkan lisäksi joustavat työajat, etätyömahdollisuuden ja muut hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurietukortin.

Oletko seuraava uudella tavalla ajatteleva aarnolainen? Lähetä sekä ansioluettelosi että motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.05.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/83578/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Aarnosta voit lukea lisää osoitteessa: https://aarno.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 3512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Aarnon palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus