Opiskelijatöihin.fi

Caverion /Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
14.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Lemminkäisenkatu 59 20100, Turku

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Projektinhoitaja

Työtehtävän kuvaus Oletko uraasi aloitteleva tai jo hieman kokeneempi automaatioinsinööri ja etsit uusia haasteita monipuolisten automaatioprojektien parista? Etsimme nyt asiakkaallemme Caverionille projektinhoitajaa mielenkiintoisten asiakasprojektien pariin. Tehtävä tarjoaa monipuoliset työtehtävät sekä toimistolla, että työmaalla ja siten aitiopaikan monipuolisten automaatioprojektien parista, huipputeknologioita hyödyntäen. Mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet työskentelytavoiltasi ratkaisukeskeinen ja aktiivinen ja viihdyt projektiympäristössä, voi tämä tehtävä olla juuri sinulle sopiva! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Projektinhoitajana työskentelet eri asiakashankkeiden projektien parissa ja vastuullasi on huolehtia projektien sujuvasta läpiviennistä aikataulujen mukaisesti. Projektien kohteet vaihtelevat niin julkisen kuin yksityisen sektorin uudis- ja saneerauskohteiden välillä ja kestävät tavallisesti muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtäviä projekteissa. Tarvittaessa toimit myös asennus- ja kytkentätöissä projektitiimisi automaatioasentajan apuna. Työskentely asiakaskohteissa on projektiluonteista ja kohteet sijoittuvat pääosin Turun seudulle sekä sen lähialueille.

Tarjoamme

- Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
- Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi automaatioprojekteihin ja automaatioalaan liittyen
- Mukavan ja sitoutuneen tiimin tuen

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

- Automaationprojektien kokonaisvaltainen läpivienti, joka sisältää projektinhoidon lisäksi mm. automaatiojärjestelmän suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtäviä sekä tarvittaessa asentajan avustaminen automaatioasennus -ja kytkentätöissä.
- Tiivis yhteistyö projeketissa toimivien eri sidosryhmien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva koulutus (automaatioteknikko, -insinööri tai DI)
- Aikaisempaa työkokemusta kokemusta työmailta ja automaation asennustehtävistä, mieluiten projektiympäristössä
- Ajokortti
- Sujuva suomen kielen taito sekä vähintään kirjallinen englannin kielen taito

Katsomme suureksi eduksi aikaisemman kokemuksen kiinteistöautomaatioprojektin läpiviennistä sekä aikaisemman tuntemuksen kiinteistöautomaation yleisistä tiedonsiirtoväylistä (Modbus RTU / Modbus TCP, Bacnet IP, Ethernet-tietojärjestelmät) ja IEC 61131-3 ohjelmointistandardista.


Etsimämme henkilö on:

- Palveluhenkinen sekä yhteistyökykyinen
- Itsenäinen ja oma-aloitteinen
- Rohkea ja aktiivinen, uskallat ottaa vastuuta, ilmaista omat mielipiteesi sekä pyytää tarvittaessa apua
- Paineensietokykyinen ja työskentelytavoiltaan järjestelmällinen

Muuta tietoa

- Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

- Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen

- Sijainti: Lemminkäisenkatu 59, Turku sekä asiakaskohteet Turussa ja sekä lähialueilla

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityksestä

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/projektinhoitaja-kiinteistoautomaatioprojekteihin-caverionille-turku/15053985

Jaa ilmoitus