Opiskelijatöihin.fi

Enersense International Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.5.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.5.2021

Työpaikan lähiosoite
Vanha Helsingintie 17 00700, Helsinki

Lisätietoja antaa
Sonja Vainio, 0405085162

Työmaainsinööri R4 Korjausurakointi Oy:lle

Työtehtävän kuvaus R4 Korjausurakointi perustettiin 2015. Nyt R4 on lähes 60 rautaisen ammattilaisen joukko, joka on tehnyt satoja rakennusprojekteja kymmenille suurille suomalaisille organisaatioille. R4 on erikoistunut korjaus-, muutos-, ja toimitilarakentamiseen sekä rakentamispalveluihin (julkisivu- ja putkiremontit eivät sisälly palveluihimme). Kuulumme R4 Group Oy konserniin ja viime vuoden liikevaihtomme oli n. 20 M€. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Työmaainsinöörinä pääset katsastamaan työmaata näköalapaikalta. Toimit työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laadit yleisaikatauluja ja hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Vaihtoehtoisesti jos olet kokenut osaaja, voimme räätälöidä sinulle sopivan työnkuvan. Koulutukseltasi olet rakennusalan AMK/DI- insinööri. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaainsinööri / projekti-insinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä.

Mitä toivomme?

Alan koulutusta: olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI.
Saat plussaa, mikäli olet toiminut työmaainsinöörinä aiemmin, mutta se ei ole pakollista.
Kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet kustannustietoinen.
Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
Mitä tarjoamme?

Hyvän tekemisen meiningin ja rennon ilmapiirin
Meillä puhalletaan yhteen hiileen, tieto kulkee ja eikä kaveria jätetä pulaan.
Meillä on kannustinjärjestelmä ja urapolku sinulle valmiiksi mietittynä.
Vakituisen tehtävän kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä.
Kaikki hakemukset lähetetään Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Meille saa soittaa tai lähettää viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae paikkaa nettisivuiltamme www.enersense.com tai lähetä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 30.5.2021.

Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Vuosittain 50 rakennusalan toimihenkilöä löytää kauttamme uuden työpaikan. Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva niin ole yhteydessä Sonjaan tai Juhoon, meillä on lukuisia piilohakuja käynnissä parhaillaan.

Enersense on rohkea joukko rakennus-, teollisuus-, energia- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.
Www

Jaa ilmoitus